Mobil:70/258-0102
E-mail: info@bege.hu

Rólunk

Fő profilunk a járműdekoráció, autófóliázás, melyet több, mint 13 éve végzünk magánemberek, kis-, közép- és nagyvállalatok részére. A Bégé csapata jól képzett, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársakból áll össze. Ez garantálja az ügyfeleink maximális elégedettségét munkáink átadásakor, legyen az egy tuning dekorálás vagy egy komplett flotta járműveinek bevonása.

Telephelyünk könnyen megközelíthető, frekventált részen található a XI. kerület Hunyadi János út 4. szám alatt.. Műhelyünkben egyszerre 9 jármű fóliázását tudjuk végezni, de Flották esetében a teljes autótárolási kapacitás 23 db jármű.

Az évek folyamán specializálódtunk a magas értékű autók teljes fóliázására és elmondhatjuk, hogy az utóbbi években, ebben a kategóriában a legtöbb autót fóliázó cégek közé tartozunk.

A minőség a védjegyünk! Nálunk nincsenek elemelkedett vagy feljövő fóliák, összevagdosott fényezés vagy tönkretett elemek. Minőségi és precíz munkát végzünk minőségi anyagokkal és az elvégzett munkáinkra valódi garanciát vállalunk. A munkánk minőségének biztosítéka több ezer elégedett ügyfelünk.

Reméljük, téged is hamarosan elégedett ügyfeleink közt tudhatunk.

Bégé Design Kft.

Pár szó rólunk:

Több mint 13 év tapasztalattal rendelkezünk az autó fóliázás terén, ez alatt az idő alatt specializálódtunk a magasabb értékű autók teljes bevonására. Ebben a kategóriában az elmúlt években a legtöbbet telepítő cégek élbolyába tartozunk. Nemcsak munkánk kifogásolhatatlan minősége de az általunk használt anyagok is garantálják a kivitelezés tökéletességét. Ennek bizonyítéka több ezer elégedett ügyfelünk.

  • Az autókat és motorokat szakszerűen szétszedjük és összerakjuk a fóliázás alatt, hiszen csak így kapunk kifogástalanul eldolgozott éleket és mindenhol megfelelően behajtott fóliázást.
  • A járműveket több fázisban, többféle tisztítószerrel tisztítjuk és zsírtalanítjuk így javítva a tapadás tartósságát.
  • A világon található legjobb minőségű fóliákat használjuk (3M, Avery) minden általunk telepített fólia eredetiségére garanciát vállalunk.
  • Vágásmentes technológiával dolgozunk! Hogy a fényezés még véletlenül se sérülhessen a karosszérián vágás feladatát előre telepített knifeless szalagokkal végezzük.
  • Mindenhol megfelelő visszahajtást alkalmazunk. Nincsenek élben elvágott fóliák és szín kilógás. Minden elemet külön darabból, telepítünk, hogy ügyfeleink probléma mentesen tisztítható fényezés minőségű fóliázást kapanak.
  • Az autó gyengén tapadó vagy erősen hajlított felületein speciális primer tapadóhidat alkalmazunk, így javítva a tapadást.
  • Az általunk használt anyagok hivatalos telepítői hálózatának tagjaként valós garanciát vállalunk a munkáinkra.

Tanusítványaink

3b Hivatalos
3m Negycsillag
Avery
Skyfol Hovedelem
Skyfol Telepito
Fgz Sticker Small
Fgz Sticker Small En

Autófóliázás | Átváltás a tuning oldalra

taxifóliázás

folia

Cég: Hírek

Kedvezmény a hősöknek

Kedvezmény a hősöknek! 2015-ben is kedvezményeket

Bővebben...:

Folyamatos kedvezmények

Új fólia a palettánkon!! 2015 Januártól az AVERY, MACTAC, és 3M fóliái mellett az angol KPMF termékei is elérhetők a Bégé Designban. A teljes színpaletta megtekinthető az üzletünkben. Az iridium és Starlight sorozat is!!! Bővebben...:

Akció fényszóró színezés,sötétítés

Óriási akció! Amennyiben az akciós karosszéria fóliázáshoz

Bővebben...:

Januári akciók

Óriási akció! Hatalmas akcióval kezdjük a 2015-ös évet!

Bővebben...:
Autófóliázás budapest Bégé Design kft +36702580102 info@bege.hu