Manapság egyre több olyan gépjárművet láthatunk, amik különlegesek, egyediek. Ezek a járművek autófóliázáson estek át, és nem véletlen, hogy évről évre nő azoknak a gépjármű tulajdonosoknak a száma, akik igénybe veszik ezt a szolgáltatást, hiszen számtalan érv szól mellette.

Az első érv az autófóliázás mellett a tartósság. Maga a fóliázás akár tíz év élettartamú is lehet, amit persze sok minden befolyásol, elég csak a felhasznált alapanyagra, vagy az utólagos karbantartásra gondolni. Cégünk a professzionális autófóliázásranégy év garanciát vállal, hiszen bármi előfordulhat a fóliákkal, mi pedig ezt rugalmasan szeretnénk kezelni, de természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy a végeredmény tartós legyen!

Nagyon sok autós számára fontos, hogy az utakon is kifejezhessék az egyéniségüket, erre pedig kiváló megoldást nyújt az autófóliázás. A szolgáltatás igénybevételével tulajdonképpen bármilyen dekoráció megvalósítható, csakis a tulajdonos fantáziája szabhat ennek határt. Az autófóliázásvégeredménye látványos és ízléses, ötletes és egyedi kompozíciók is megvalósíthatóak vele, tehát a tartósságon kívül a másik fontos érv az autófóliázás mellett az egyedi, igényes megjelenés.

Az autófóliázásról sokan azt gondolják, hogy rendkívül költséges a kivitelezése, ezért a többség inkább a fényezést választja, hogy javítsa a kisebb sérüléseket a járművén. Valójában az autófóliázást a fényezés árának töredékéért lehet kivitelezni, ráadásul a fóliázás költségei sokkal kiszámíthatóbbak, mint az autófényezésé. Cégünk számos lehetőséget biztosít, a matt, fényes, metál, szatén, szatén-gyöngyház, matt-metál és gyöngyház színek hasonló árban elérhetőek.

Mint láthatod, az autófóliázás mellett jó pár érv szól. Tapasztald meg Te is a szolgáltatás előnyeit, és a végeredményt látva garantáltan elégedett leszel! Ha felkeltettük érdeklődésedet, vagy még az autófóliázás igénybevétele előtt kérdéseid lennének, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Autófóliázás | Átváltás a céges oldalra

taxifóliázás

Autófóliázás | Fólia típusok

Hogyan tudom
kiszámolni a
költségeimet?

Tovább

Hírek

Miért jobb a hajófóliázás, mint a festés?

A különböző járművek fóliázásának már nagy hagyománya van, szinte minden nap láthatunk az utakon egy-egy cégreklámot vagy egyedi dizájnt az autókon vagy motorokon. De miért kellene itt megállni, nem csak a kerekeken gurulóké a világ, manapság már a hajófóliázás is elérhető!

Bővebben ...

Előzd meg a gépjármű károkat kővédő fóliázással!

A felverődő kavicsok rengeteg gépjárműtulajdonosnak okoznak bosszúságot. Sokszor nem feltétlenül kell földúton közlekedni ahhoz, hogy az autót kavicsok érjék: gyakran a legrendezettebb útvonalon is elkerülhetetlen, hogy kisebb-nagyobb kövek pattanjanak fel a szélvédőre vagy a karosszériára, ez pedig sajnos egy idő után meg is látszik a gépjárművön. Mivel felverődő kavicsokkal bármikor, bármilyen környezetben lehet találkozni, a gépjármű tulajdonosoknak kell felkészülniük ezekre a helyzetekre. Ha Te is szeretnél vigyázni az autódra, és megelőznéd a kavicsok okozta károkat, válaszd a kővédő fóliázást a karosszériára!

Bővebben ...

A legújabb őrület: fényszóró sötétítés

Napjainkban az autó sokszor nem csupán egy közlekedési eszköz szerepét tölti be, hanem egy hobbiét is: sokan imádják fejleszteni, csinosítani, tuningolni, és ehhez ma már számtalan lehetőség van. Csak a fantázia szabhat határt, szinte minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy egy igazán egyedi és gyönyörű autót varázsoljunk egy átlagos járműből. A legújabb őrület például a fényszóró sötétítés, illetve színezés.

Bővebben ...

Szélvédő sötétítéstől a fóliázásig: elkészítjük álmaid autóját!

Az álomautó a legtöbb embernek mást jelent: egyeseknek a legdrágább gépjárművet, másoknak pedig azt, amit egyetlen kereskedésben sem lehet megtalálni. Az igazi fanatikusok sosem adják fel azt, hogy egyszer majd vezethetik azt az autót, amiről mindig is álmodoztak. Ha Te az utóbbi táborba tartozol, és egyedi igényeid vannak a gépjárműved kinézetével kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal, és elkészítjük számodra azt az autót, amiről mindig is álmodtál!

Bővebben ...

Kővédő, vagy karosszériavédő autófóliázással sérülésmentes marad az autó!

Egy autót ápolni kell, óvni, törődni vele, hiszen nem mindig a garázsban áll, kint az utcán, a természetben, terepen közlekednek vele. Egy-egy út során bizony sok minden történhet, ami rosszul érintheti az autó állapotát, és kárt tehet a külsejében. A legáltalánosabb problémát a kőfelverődések, a pattogó kavicsok, a visszacsapódó ágak jelentik, amik nagyon könnyen képesek a karosszériában kárt tenni.

Bővebben ...
Autófóliázás budapest Bégé Design kft +36702580102 info@bege.hu