Manapság egyre több olyan gépjárművet láthatunk, amik különlegesek, egyediek. Ezek a járművek autófóliázáson estek át, és nem véletlen, hogy évről évre nő azoknak a gépjármű tulajdonosoknak a száma, akik igénybe veszik ezt a szolgáltatást, hiszen számtalan érv szól mellette.

Az első érv az autófóliázás mellett a tartósság. Maga a fóliázás akár tíz év élettartamú is lehet, amit persze sok minden befolyásol, elég csak a felhasznált alapanyagra, vagy az utólagos karbantartásra gondolni. Cégünk a professzionális autófóliázásranégy év garanciát vállal, hiszen bármi előfordulhat a fóliákkal, mi pedig ezt rugalmasan szeretnénk kezelni, de természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy a végeredmény tartós legyen!

Nagyon sok autós számára fontos, hogy az utakon is kifejezhessék az egyéniségüket, erre pedig kiváló megoldást nyújt az autófóliázás. A szolgáltatás igénybevételével tulajdonképpen bármilyen dekoráció megvalósítható, csakis a tulajdonos fantáziája szabhat ennek határt. Az autófóliázásvégeredménye látványos és ízléses, ötletes és egyedi kompozíciók is megvalósíthatóak vele, tehát a tartósságon kívül a másik fontos érv az autófóliázás mellett az egyedi, igényes megjelenés.

Az autófóliázásról sokan azt gondolják, hogy rendkívül költséges a kivitelezése, ezért a többség inkább a fényezést választja, hogy javítsa a kisebb sérüléseket a járművén. Valójában az autófóliázást a fényezés árának töredékéért lehet kivitelezni, ráadásul a fóliázás költségei sokkal kiszámíthatóbbak, mint az autófényezésé. Cégünk számos lehetőséget biztosít, a matt, fényes, metál, szatén, szatén-gyöngyház, matt-metál és gyöngyház színek hasonló árban elérhetőek.

Mint láthatod, az autófóliázás mellett jó pár érv szól. Tapasztald meg Te is a szolgáltatás előnyeit, és a végeredményt látva garantáltan elégedett leszel! Ha felkeltettük érdeklődésedet, vagy még az autófóliázás igénybevétele előtt kérdéseid lennének, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Autófóliázás | Átváltás a céges oldalra

taxifóliázás

Autófóliázás | Fólia típusok

Hogyan tudom
kiszámolni a
költségeimet?

Tovább

Hírek

Év eleji autófóliázás akciók 2017 év elején is.

2017 év elején folytatódik népszerű akciónk! A December 22.-ig lefoglalózott (30% befizetés) autófóliázás árából 20% kedvezményt biztosítunk amely 2017 Június 10.-ig bármikor felhasználható. Az akció a teljes karosszéria fóliázás árára vonatkozik (wrapping) és nem vonható össze más kedvezménnyel.

Akció fényszóró színezés,sötétítés

Óriási akció! Amennyiben az akciós karosszéria fóliázáshoz

első és hátsó fényszóró színezést vagy sötétítést rendelsz az egyik oldalt ajándékba adjuk neked így a teljes árnak csupán az 50%-át fizeted.

 

Ajándékozzon autófóliázást Karácsonyra!

Karácsonyi autófóliázás akció!

 

Tökéletes ajándék az autók és motorok szerelmesei számára.

Lepje meg szeretteit autófóliázással közel 350 féle szín választékunkból!

 Kérje karácsonyi ajánlatunkat 20%-os kedvezménnyel, és fiizesse be a kedvezményes ár 30%-át December 22.-e előtt, így a megajándékozott autóját idei kedvezményes áron varázsoljuk át a kért színre Június 15.-ig. 

Az autófóliázásról

Egy pár nappal ezelőtt volt egy érdekes beszélgetésem az autófóliázással és az autófóliákkal kapcsolatban és rájöttem arra, hogy vannak olyan dolgok és fogalmak a témában amikkel csak mi fóliázók vagyunk teljesen tisztában, pedig borzasztó fontos lenne, hogy a végfelhasználó aki az autófóliázást választja ezekkel teljesen tisztában legyen. Rengeteg a kérdés : Hova vigyem az autómat fóliáztatni? Melyik autófóliát válasszam? Mi a különbség a különböző fólia márkák közt? Mennyit bír egy autófólia? Szét kell-e szedni az autót a fóliázás alatt? Miért jobb az autófóliázás mint a fényezés? Miért kerül ennyibe? Stb.. Ekkor határoztam el, hogy leírok pár olyan dolgot az autófóliázásról amivel kicsit helyre teszem a fóliákkal és fóliázással kapcsolatos aggályokat és félreértéseket.

Bővebben ...

Miért válaszd az autófóliázást?

Manapság egyre több olyan gépjárművet láthatunk, amik különlegesek, egyediek. Ezek a járművek autófóliázáson estek át, és nem véletlen, hogy évről évre nő azoknak a gépjármű tulajdonosoknak a száma, akik igénybe veszik ezt a szolgáltatást, hiszen számtalan érv szól mellette.

Bővebben ...

Kővédő, vagy karosszériavédő autófóliázással sérülésmentes marad az autó!

Egy autót ápolni kell, óvni, törődni vele, hiszen nem mindig a garázsban áll, kint az utcán, a természetben, terepen közlekednek vele. Egy-egy út során bizony sok minden történhet, ami rosszul érintheti az autó állapotát, és kárt tehet a külsejében. A legáltalánosabb problémát a kőfelverődések, a pattogó kavicsok, a visszacsapódó ágak jelentik, amik nagyon könnyen képesek a karosszériában kárt tenni.

Bővebben ...
Autófóliázás budapest Bégé Design kft +36702580102 info@bege.hu