Egy autót ápolni kell, óvni, törődni vele, hiszen nem mindig a garázsban áll, kint az utcán, a természetben, terepen közlekednek vele. Egy-egy út során bizony sok minden történhet, ami rosszul érintheti az autó állapotát, és kárt tehet a külsejében. A legáltalánosabb problémát a kőfelverődések, a pattogó kavicsok, a visszacsapódó ágak jelentik, amik nagyon könnyen képesek a karosszériában kárt tenni.

A kisebb kavicsok és a gallyak csúnya karcolásokat ejtenek a fényezésen, elcsúfítva ezzel az addig makulátlan autót. Amilyen kicsi egy karcolás, olyan költséges lehet az eltüntetése. Ebben az esetben is okosabb dolog inkább a megelőzésre és a védelemre koncentrálni, mintsem utólag a kármentéssel foglalkozni.

A karosszéria védelmét a legegyszerűbb karosszériavédő autófóliázással megoldani. A kővédő, vagykarosszériavédő autófóliázás segítségével a rizikós terepen is gond nélkül haladhat minden autós, mert a kavicsok és az ágak nem hagynak nyomot a jármű felületén. Persze nem mindegy, hogy milyen autófólia kerül a karosszériára.

Kétféle alapanyagú autófólia közül lehet választani, ha karosszériavédő autófóliázásról van szó: létezik PVC és poliuretán autófólia. A gazdaságosság és az ideális hatás érdekében a kettőt érdemes egymással kombinálni. A PVC alapú autófólia önmagában gyengébb tulajdonságokkal rendelkezik, és kisebb védelmet nyújt az autónak, viszont olcsóbb. A poliuretán autófólia viszont már magas színvonalon védi a karosszériát, természetesen valamivel magasabb áron. A poliuretánból készülő karosszériavédő autófólia anyaga gyakorlatilag öngyógyító tulajdonságú, rugalmas és vastag. A sérüléseket felfogja, vagy elvezeti úgy, hogy nyomuk sem marad. A jármű elejére PVC autófólia, az oldalára pedig poliuretán autófólia a tökéletes kombináció, ha költséghatékonyan és praktikusan tervezi valaki a kővédő, vagy karosszériavédő autófóliázást kiviteleztetni.

Fordulj bizalommal cégünkhöz, és rendeld meg a kővédő, vagy karosszériavédő autófóliázást! Segítünk megvédeni az autót, megőrizni a karosszéria szépségét. A weboldalunkon megadott elérhetőségeink egyikén keress meg minket, és kérj árajánlatot karosszériavédő autófóliázásra!

Autófóliázás | Átváltás a céges oldalra

taxifóliázás

Autófóliázás | Fólia típusok

Hogyan tudom
kiszámolni a
költségeimet?

Tovább

Hírek

Miért jobb a hajófóliázás, mint a festés?

A különböző járművek fóliázásának már nagy hagyománya van, szinte minden nap láthatunk az utakon egy-egy cégreklámot vagy egyedi dizájnt az autókon vagy motorokon. De miért kellene itt megállni, nem csak a kerekeken gurulóké a világ, manapság már a hajófóliázás is elérhető!

Bővebben ...

Előzd meg a gépjármű károkat kővédő fóliázással!

A felverődő kavicsok rengeteg gépjárműtulajdonosnak okoznak bosszúságot. Sokszor nem feltétlenül kell földúton közlekedni ahhoz, hogy az autót kavicsok érjék: gyakran a legrendezettebb útvonalon is elkerülhetetlen, hogy kisebb-nagyobb kövek pattanjanak fel a szélvédőre vagy a karosszériára, ez pedig sajnos egy idő után meg is látszik a gépjárművön. Mivel felverődő kavicsokkal bármikor, bármilyen környezetben lehet találkozni, a gépjármű tulajdonosoknak kell felkészülniük ezekre a helyzetekre. Ha Te is szeretnél vigyázni az autódra, és megelőznéd a kavicsok okozta károkat, válaszd a kővédő fóliázást a karosszériára!

Bővebben ...

A legújabb őrület: fényszóró sötétítés

Napjainkban az autó sokszor nem csupán egy közlekedési eszköz szerepét tölti be, hanem egy hobbiét is: sokan imádják fejleszteni, csinosítani, tuningolni, és ehhez ma már számtalan lehetőség van. Csak a fantázia szabhat határt, szinte minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy egy igazán egyedi és gyönyörű autót varázsoljunk egy átlagos járműből. A legújabb őrület például a fényszóró sötétítés, illetve színezés.

Bővebben ...

Szélvédő sötétítéstől a fóliázásig: elkészítjük álmaid autóját!

Az álomautó a legtöbb embernek mást jelent: egyeseknek a legdrágább gépjárművet, másoknak pedig azt, amit egyetlen kereskedésben sem lehet megtalálni. Az igazi fanatikusok sosem adják fel azt, hogy egyszer majd vezethetik azt az autót, amiről mindig is álmodoztak. Ha Te az utóbbi táborba tartozol, és egyedi igényeid vannak a gépjárműved kinézetével kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal, és elkészítjük számodra azt az autót, amiről mindig is álmodtál!

Bővebben ...

Kővédő, vagy karosszériavédő autófóliázással sérülésmentes marad az autó!

Egy autót ápolni kell, óvni, törődni vele, hiszen nem mindig a garázsban áll, kint az utcán, a természetben, terepen közlekednek vele. Egy-egy út során bizony sok minden történhet, ami rosszul érintheti az autó állapotát, és kárt tehet a külsejében. A legáltalánosabb problémát a kőfelverődések, a pattogó kavicsok, a visszacsapódó ágak jelentik, amik nagyon könnyen képesek a karosszériában kárt tenni.

Bővebben ...
Autófóliázás budapest Bégé Design kft +36702580102 info@bege.hu