Egy autót ápolni kell, óvni, törődni vele, hiszen nem mindig a garázsban áll, kint az utcán, a természetben, terepen közlekednek vele. Egy-egy út során bizony sok minden történhet, ami rosszul érintheti az autó állapotát, és kárt tehet a külsejében. A legáltalánosabb problémát a kőfelverődések, a pattogó kavicsok, a visszacsapódó ágak jelentik, amik nagyon könnyen képesek a karosszériában kárt tenni.

A kisebb kavicsok és a gallyak csúnya karcolásokat ejtenek a fényezésen, elcsúfítva ezzel az addig makulátlan autót. Amilyen kicsi egy karcolás, olyan költséges lehet az eltüntetése. Ebben az esetben is okosabb dolog inkább a megelőzésre és a védelemre koncentrálni, mintsem utólag a kármentéssel foglalkozni.

A karosszéria védelmét a legegyszerűbb karosszériavédő autófóliázással megoldani. A kővédő, vagykarosszériavédő autófóliázás segítségével a rizikós terepen is gond nélkül haladhat minden autós, mert a kavicsok és az ágak nem hagynak nyomot a jármű felületén. Persze nem mindegy, hogy milyen autófólia kerül a karosszériára.

Kétféle alapanyagú autófólia közül lehet választani, ha karosszériavédő autófóliázásról van szó: létezik PVC és poliuretán autófólia. A gazdaságosság és az ideális hatás érdekében a kettőt érdemes egymással kombinálni. A PVC alapú autófólia önmagában gyengébb tulajdonságokkal rendelkezik, és kisebb védelmet nyújt az autónak, viszont olcsóbb. A poliuretán autófólia viszont már magas színvonalon védi a karosszériát, természetesen valamivel magasabb áron. A poliuretánból készülő karosszériavédő autófólia anyaga gyakorlatilag öngyógyító tulajdonságú, rugalmas és vastag. A sérüléseket felfogja, vagy elvezeti úgy, hogy nyomuk sem marad. A jármű elejére PVC autófólia, az oldalára pedig poliuretán autófólia a tökéletes kombináció, ha költséghatékonyan és praktikusan tervezi valaki a kővédő, vagy karosszériavédő autófóliázást kiviteleztetni.

Fordulj bizalommal cégünkhöz, és rendeld meg a kővédő, vagy karosszériavédő autófóliázást! Segítünk megvédeni az autót, megőrizni a karosszéria szépségét. A weboldalunkon megadott elérhetőségeink egyikén keress meg minket, és kérj árajánlatot karosszériavédő autófóliázásra!

Autófóliázás | Átváltás a céges oldalra

taxifóliázás

Autófóliázás | Fólia típusok

Hogyan tudom
kiszámolni a
költségeimet?

Tovább

Hírek

Szélvédő sötétítéstől a fóliázásig: elkészítjük álmaid autóját!

Az álomautó a legtöbb embernek mást jelent: egyeseknek a legdrágább gépjárművet, másoknak pedig azt, amit egyetlen kereskedésben sem lehet megtalálni. Az igazi fanatikusok sosem adják fel azt, hogy egyszer majd vezethetik azt az autót, amiről mindig is álmodoztak. Ha Te az utóbbi táborba tartozol, és egyedi igényeid vannak a gépjárműved kinézetével kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal, és elkészítjük számodra azt az autót, amiről mindig is álmodtál!

Bővebben ...

Kővédő, vagy karosszériavédő autófóliázással sérülésmentes marad az autó!

Egy autót ápolni kell, óvni, törődni vele, hiszen nem mindig a garázsban áll, kint az utcán, a természetben, terepen közlekednek vele. Egy-egy út során bizony sok minden történhet, ami rosszul érintheti az autó állapotát, és kárt tehet a külsejében. A legáltalánosabb problémát a kőfelverődések, a pattogó kavicsok, a visszacsapódó ágak jelentik, amik nagyon könnyen képesek a karosszériában kárt tenni.

Bővebben ...

Miért válaszd az autófóliázást?

Manapság egyre több olyan gépjárművet láthatunk, amik különlegesek, egyediek. Ezek a járművek autófóliázáson estek át, és nem véletlen, hogy évről évre nő azoknak a gépjármű tulajdonosoknak a száma, akik igénybe veszik ezt a szolgáltatást, hiszen számtalan érv szól mellette.

Bővebben ...

Az autófóliázásról

Egy pár nappal ezelőtt volt egy érdekes beszélgetésem az autófóliázással és az autófóliákkal kapcsolatban és rájöttem arra, hogy vannak olyan dolgok és fogalmak a témában amikkel csak mi fóliázók vagyunk teljesen tisztában, pedig borzasztó fontos lenne, hogy a végfelhasználó aki az autófóliázást választja ezekkel teljesen tisztában legyen. Rengeteg a kérdés : Hova vigyem az autómat fóliáztatni? Melyik autófóliát válasszam? Mi a különbség a különböző fólia márkák közt? Mennyit bír egy autófólia? Szét kell-e szedni az autót a fóliázás alatt? Miért jobb az autófóliázás mint a fényezés? Miért kerül ennyibe? Stb.. Ekkor határoztam el, hogy leírok pár olyan dolgot az autófóliázásról amivel kicsit helyre teszem a fóliákkal és fóliázással kapcsolatos aggályokat és félreértéseket.

Bővebben ...

Ajándékozzon autófóliázást Karácsonyra!

Karácsonyi autófóliázás akció!

 

Tökéletes ajándék az autók és motorok szerelmesei számára.

Lepje meg szeretteit autófóliázással közel 350 féle szín választékunkból!

 Kérje karácsonyi ajánlatunkat 20%-os kedvezménnyel, és fiizesse be a kedvezményes ár 30%-át December 22.-e előtt, így a megajándékozott autóját idei kedvezményes áron varázsoljuk át a kért színre Június 15.-ig. 

Autófóliázás budapest Bégé Design kft +36702580102 info@bege.hu