Napjainkban az autó sokszor nem csupán egy közlekedési eszköz szerepét tölti be, hanem egy hobbiét is: sokan imádják fejleszteni, csinosítani, tuningolni, és ehhez ma már számtalan lehetőség van. Csak a fantázia szabhat határt, szinte minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy egy igazán egyedi és gyönyörű autót varázsoljunk egy átlagos járműből. A legújabb őrület például a fényszóró sötétítés, illetve színezés.

A fényszóró sötétítés egy igen különleges módja a tuningolásnak. Hazánkban még nem annyira elterjedt, ezért az ilyen autó valóban feltűnést kelt bárhol. Ráadásul nem csak a fényszóró sötétítésére van lehetőség, hanem a színezésére is: különféle hatásokat érhetünk el, ha színes fóliákat helyezünk a fényszórókra. A kék fényszóró például komolyabbá és rideggé varázsolja a járművet, míg ha sárgát vagy narancssárgát választunk, teljesen más hangulatot idézhetünk elő. Attól sem kell félni, hogy esetleg hamar megunnád a színt, mert a fólia bármikor leszedhető, illetve másikra cserélhető.

fenyszoro sotetites

Érdemes lehet kicsit kihasználni a lehetőségeket és játszani a színekkel: egy kék színű autó fényszóróin nagyon jól mutat a kék fólia, de a komplementer színnel, vagyis a sárgával igazán vad lesz az összhatás. Szinte minden járműnek jól áll az egyszerű sötétítés is, ami kicsit visszafogottabb, mégis elegáns.

A fényszóró sötétítésnek megvannak a gyakorlati előnyei is: a fóliával egy hatékony védőréteget kapnak a fényszórók, megvédve azokat a karcolástól, kőfelverődés nyomaitól. Így hosszú távon akár spórolhatsz is, hiszen a sérült fényszórókat mielőbb javíttatni kellene. A fényszóró sötétítés teljesen szabályos, kétféle fokozatban is elérhető, valamint felszerelhető az első és a hátsó lámpákra egyaránt.

Hobbid az autód tuningolása? Szeretnél többet tudni a fényszóró sötétítésről? Különlegessé varázsolnád valamivel kedvenc járművedet, de még nem tudod, mivel? Fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, munkatársaink készséggel válaszolnak minden kérdésedre!

Autófóliázás | Átváltás a céges oldalra

taxifóliázás

Autófóliázás | Fólia típusok

Hogyan tudom
kiszámolni a
költségeimet?

Tovább

Hírek

Miért jobb a hajófóliázás, mint a festés?

A különböző járművek fóliázásának már nagy hagyománya van, szinte minden nap láthatunk az utakon egy-egy cégreklámot vagy egyedi dizájnt az autókon vagy motorokon. De miért kellene itt megállni, nem csak a kerekeken gurulóké a világ, manapság már a hajófóliázás is elérhető!

Bővebben ...

Előzd meg a gépjármű károkat kővédő fóliázással!

A felverődő kavicsok rengeteg gépjárműtulajdonosnak okoznak bosszúságot. Sokszor nem feltétlenül kell földúton közlekedni ahhoz, hogy az autót kavicsok érjék: gyakran a legrendezettebb útvonalon is elkerülhetetlen, hogy kisebb-nagyobb kövek pattanjanak fel a szélvédőre vagy a karosszériára, ez pedig sajnos egy idő után meg is látszik a gépjárművön. Mivel felverődő kavicsokkal bármikor, bármilyen környezetben lehet találkozni, a gépjármű tulajdonosoknak kell felkészülniük ezekre a helyzetekre. Ha Te is szeretnél vigyázni az autódra, és megelőznéd a kavicsok okozta károkat, válaszd a kővédő fóliázást a karosszériára!

Bővebben ...

A legújabb őrület: fényszóró sötétítés

Napjainkban az autó sokszor nem csupán egy közlekedési eszköz szerepét tölti be, hanem egy hobbiét is: sokan imádják fejleszteni, csinosítani, tuningolni, és ehhez ma már számtalan lehetőség van. Csak a fantázia szabhat határt, szinte minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy egy igazán egyedi és gyönyörű autót varázsoljunk egy átlagos járműből. A legújabb őrület például a fényszóró sötétítés, illetve színezés.

Bővebben ...

Szélvédő sötétítéstől a fóliázásig: elkészítjük álmaid autóját!

Az álomautó a legtöbb embernek mást jelent: egyeseknek a legdrágább gépjárművet, másoknak pedig azt, amit egyetlen kereskedésben sem lehet megtalálni. Az igazi fanatikusok sosem adják fel azt, hogy egyszer majd vezethetik azt az autót, amiről mindig is álmodoztak. Ha Te az utóbbi táborba tartozol, és egyedi igényeid vannak a gépjárműved kinézetével kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal, és elkészítjük számodra azt az autót, amiről mindig is álmodtál!

Bővebben ...

Kővédő, vagy karosszériavédő autófóliázással sérülésmentes marad az autó!

Egy autót ápolni kell, óvni, törődni vele, hiszen nem mindig a garázsban áll, kint az utcán, a természetben, terepen közlekednek vele. Egy-egy út során bizony sok minden történhet, ami rosszul érintheti az autó állapotát, és kárt tehet a külsejében. A legáltalánosabb problémát a kőfelverődések, a pattogó kavicsok, a visszacsapódó ágak jelentik, amik nagyon könnyen képesek a karosszériában kárt tenni.

Bővebben ...
Autófóliázás budapest Bégé Design kft +36702580102 info@bege.hu