A különböző járművek fóliázásának már nagy hagyománya van, szinte minden nap láthatunk az utakon egy-egy cégreklámot vagy egyedi dizájnt az autókon vagy motorokon. De miért kellene itt megállni, nem csak a kerekeken gurulóké a világ, manapság már a hajófóliázás is elérhető!

Sok időt fektetsz a tökéletes hajó megtalálásába, az árak összehasonlításába, mire meg lesz az az egy, amire jó szívvel mondhatod, hogy „Ez kell nekem!”. Ám adódhat az a probléma, hogy az általad választott új hajó a megrendeléskor nem kérhető színes hajótesttel, esetleg csak egy, maximum kétféle színben gondolkodhatsz. Ráadásul ennek a felára hihetetlen mértékeket ölthet főleg akkor, ha nagyobb hajót szeretnél vásárolni, de a kisebbeknél sem elhanyagolható. Ezzel szemben a hajófóliázáskor számtalan szín elérhetővé válik, arról nem is beszélve, hogy egyedi grafikát is választhatsz! Egy használt hajót pedig értelemszerűen mindenki szeretne minél inkább a saját ízlésének megfelelőre alakítani, ilyenkor is jól jön a hajófóliázás!

Nem kell attól tartanod, hogy szét kell szedni majd a hajódat, mi is tisztában vagyunk vele, hogy ez roppant nagy munka, éppen ezért bőven elegendő csupán kiemelni a vízből! A hajófóliázás sokkal rövidebb idő alatt készül el, mint a hagyományos festés, árban pedig szinte össze sem lehet őket hasonlítani, a hajófóliázás sokkal költséghatékonyabb! Persze mint mindenben, itt is a minőség az első, egy megbízható cég elengedhetetlen a tökéletes végeredményhez. Az általunk kínált fóliák élettartama rendkívül hosszú, így biztos lehetsz benne, hogy ez egy jó befektetés lesz!

Meguntad a hajód régi színét, új dizájnt szeretnél adni neki? Válaszd a hajófóliázást! Több, mint 14 éve foglalkozunk fóliázással a legkülönfélébb felületeken a gépjárművektől a bukósisakokig! Ha bármilyen kérdésed lenne mielőtt belevágsz, keress minket bátran a honlapunkon közzétett elérhetőségek bármelyikén, szívesen válaszolunk! Legyen egyedi hajód, ami teljes mértékben a te ízlésedet tükrözi, mi mindenben a segítségedre leszünk!

Autófóliázás | Átváltás a céges oldalra

taxifóliázás

Autófóliázás | Fólia típusok

Hogyan tudom
kiszámolni a
költségeimet?

Tovább

Hírek

Miért jobb a hajófóliázás, mint a festés?

A különböző járművek fóliázásának már nagy hagyománya van, szinte minden nap láthatunk az utakon egy-egy cégreklámot vagy egyedi dizájnt az autókon vagy motorokon. De miért kellene itt megállni, nem csak a kerekeken gurulóké a világ, manapság már a hajófóliázás is elérhető!

Bővebben ...

Előzd meg a gépjármű károkat kővédő fóliázással!

A felverődő kavicsok rengeteg gépjárműtulajdonosnak okoznak bosszúságot. Sokszor nem feltétlenül kell földúton közlekedni ahhoz, hogy az autót kavicsok érjék: gyakran a legrendezettebb útvonalon is elkerülhetetlen, hogy kisebb-nagyobb kövek pattanjanak fel a szélvédőre vagy a karosszériára, ez pedig sajnos egy idő után meg is látszik a gépjárművön. Mivel felverődő kavicsokkal bármikor, bármilyen környezetben lehet találkozni, a gépjármű tulajdonosoknak kell felkészülniük ezekre a helyzetekre. Ha Te is szeretnél vigyázni az autódra, és megelőznéd a kavicsok okozta károkat, válaszd a kővédő fóliázást a karosszériára!

Bővebben ...

A legújabb őrület: fényszóró sötétítés

Napjainkban az autó sokszor nem csupán egy közlekedési eszköz szerepét tölti be, hanem egy hobbiét is: sokan imádják fejleszteni, csinosítani, tuningolni, és ehhez ma már számtalan lehetőség van. Csak a fantázia szabhat határt, szinte minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy egy igazán egyedi és gyönyörű autót varázsoljunk egy átlagos járműből. A legújabb őrület például a fényszóró sötétítés, illetve színezés.

Bővebben ...

Szélvédő sötétítéstől a fóliázásig: elkészítjük álmaid autóját!

Az álomautó a legtöbb embernek mást jelent: egyeseknek a legdrágább gépjárművet, másoknak pedig azt, amit egyetlen kereskedésben sem lehet megtalálni. Az igazi fanatikusok sosem adják fel azt, hogy egyszer majd vezethetik azt az autót, amiről mindig is álmodoztak. Ha Te az utóbbi táborba tartozol, és egyedi igényeid vannak a gépjárműved kinézetével kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal, és elkészítjük számodra azt az autót, amiről mindig is álmodtál!

Bővebben ...

Kővédő, vagy karosszériavédő autófóliázással sérülésmentes marad az autó!

Egy autót ápolni kell, óvni, törődni vele, hiszen nem mindig a garázsban áll, kint az utcán, a természetben, terepen közlekednek vele. Egy-egy út során bizony sok minden történhet, ami rosszul érintheti az autó állapotát, és kárt tehet a külsejében. A legáltalánosabb problémát a kőfelverődések, a pattogó kavicsok, a visszacsapódó ágak jelentik, amik nagyon könnyen képesek a karosszériában kárt tenni.

Bővebben ...
Autófóliázás budapest Bégé Design kft +36702580102 info@bege.hu