AUTÓFÓLIÁZÁS MAGAS MINŐSÉGBEN, GARANCIÁVAL!

vector smart object

Miért van szükség a hővédő fóliázásra?

Bizonyára mindenki találkozott már azzal a dühítő problémával mikor 40 fokos melegben a dugóban ülve maximumon járatott klímával is izzadjuk át a frissen felvett ingünket. Ez a jelenség nem a bejutó fény miatt van, hanem a hősugárzás miatt ami a szélvédőinken keresztül akadálytalanul jut az autóba. Erre és még sok más problémára nyújthat megoldást a szélvédők hővédő sötétítő fóliázásra.

Mire Jó?

  • Hővédelem
  • Fényvédelem (Különösen hasznos ha gyermek is utazik az autóban)
  • Belátásvédelem (Elrejti értékeinket a kíváncsi szemek elől)
  • Egyenletesebb hőérzet az autóban
  • Optikai megjelenés

autouveg 01

A sötétítő fóliáknak több változata is van. A minőségi és funkcióbeli különbségeken kívül még az árnyalatok közül is sok típusból választhatunk asszerint, hogy a látható fény és a hő hány százalékát eresztik át a szélvédőn.

autouveg 02

A biztonsági vagy betörés védő fólia telepítésével meggátoljuk, hogy az üveg gyors beütésével az autónk azonnal nyitott legyen, így egy esetleges betörésnél jelentősen megnő az autóba jutás ideje. Így akadályozza vagy teljesen el is hárítja az értékeink eltulajdonítására irányuló próbálkozásokat.

Mire figyeljünk fóliázásnál?

Ha eldöntöttük, hogy autónk szélvédőjére valamilyen védőfóliát telepíttetünk az anyag kiválasztásán kívül a legfontosabb, hogy minden esetben szakképzett telepítőt válasszunk! A legjobb minőségű anyag is hamar tartását veszti ha a telepítés nem volt szakszerű. A SKYFOL saját telepítő hálózatában (melynek cégünk is tagja) csak szakképzett telepítők dolgozhatnak, ennek tanúsítványaként a fóliázás után sorszámozott és hologrammal ellátott műbizonylatot adunk, amelyet mind a hatóságok mind a műszaki vizsgaállomások elfogadnak.