Mobil:70/258-0102
E-mail: info@bege.hu

Dekoráció

Végiggondolta már, hogy ügyfelei mit látnak üzletéből, vállalkozásából?
Mi segítünk, hogy ne olvadjon bele a tömegbe!

Mára a legjobb fóliagyártók elérhetővé tették számunkra azt, amiről pár éve csak álmodoztunk, szinte minden felületre és speciális célra gyártanak fóliákat. Éppen ezért lehetővé vált, hogy cégünket vállalkozásunkat akár porózus falfelületeken, járdán, vagy olyan hordozókon hirdessük, aminek a felülete eddig erre nem volt alkalmas.

És ha már megtehetjük, miért ne tűnjünk ki a tömegből egy ötletes és látványos reklámmal? Amit Ön megálmodik, azt mi megvalósítjuk!

Egy ötletéből számos variáció útján eljuttatjuk egy egyedi, látványos, cégére szabott hirdető felülethez, amin mindenkinek megakad a szeme! Ha most indítja vállalkozását és szeretné, hogy leendő ügyfelei első látásra profinak és kiemelkedőnek ítéljék, mindenképpen szüksége van egy látványos belépőre az üzleti világba!

Ha rég működő vállalkozását szeretné megújítani, moderné varázsolni, mi abban is a segítségére lehetünk.
Képviseltetni szeretné magát egy kiállításon, konferencián?

Mi megoldjuk, hogy a legmenőbb, leglátványosabb stand az Öné legyen!
Hirdesse cégét, szolgáltatását kirakaton, falfelületen, táblán, molinón, járdán, autón, motoron, hajón stb.

  • Egyedi kirakat dekorációk
  • Reklámtáblák feliratok
  • Világító reklámok
  • Plasztikus betûk
  • Stand dekoráció

Lakkozás

DEKOR FÓLIA, MOLINO, ÉS ONE WAY VISION LAKKOZÁS AZ UV, A SZÍNVESZTÉS ÉS A FIZIKAI BEHATÁSOK ELLEN!

Bizonyára senki számára nem ismeretlen az a jelenség, amikor az általunk élénk színekkel megálmodott és gyönyörűen kinyomtatott reklámhordozóból színtelen és összekarcolt fólia vagy molinó válik. Ennek egyik fő oka a nap által kibocsátott UV sugarak, amik egyaránt kárt tesznek mind a vízbázisú, mind az oldószeres nyomtatásokban. A másik oka a korai amortizációnak a különböző fizikai hatások (mosás, ágak karcolása, rovarok, stb...).

Ezt elkerülendő, a gyártók javasolják a reklámhordozó felületvédelmét hiszen így egy kevés ráfordítással az általunk elkészített munka minősége hosszú ideig makulátlan marad, a színei pedig élénkek, tartósak. A nyomtatás védelmére jelenleg a két legelterjettebb eljárás a felület lakkozása, illetve laminálása.

A lakkozás közben a felületet egy ellenálló lakkréteggel vonjuk be, míg a laminálás tulajdonképpen ugyanez egy vékony átlátszó műanyagréteggel. A lakkréteggel való bevonás nem jár jelentős anyagvastagodással, hiszen a lakk egy része közvetlenül a festékbe épül bele, ellentétben a laminátumokkal, amelyek akár 50-90 mikronnal is vastagíthatják az anyagunkat, ezáltal a lakkozott anyagok kezelhetősége jelentősen jobb, felhelyezése könnyebb, formatartása pedig stabilabb, tartósabb. A lamináló anyagok vastagságuknál fogva jobban teljesítenek a fizikai behatások ellen, azonban ne feledjük, hogy a repülőgépeken található feliratok és jelzések védelmét is lakk biztosítja.

MIÉRT PONT LAKKOZÁS?

  • A laminálószerekkel szemben az anyag vastagsága nem változik jelentősen, ezáltal a 3D-s felületekben lényegesen nagyobb tartósság.
  • Tartós védelem az UV, a színvesztés, és a fizikai behatások ellen.
  • Szinte minden anyagra felvihető, akár 320cm. szélességben.
  • Ellenállóbb és tartósabb a vízbázisú lakkoknál, és folyékony laminátumoknál.

Autófóliázás | Átváltás a tuning oldalra

taxifóliázás

folia

Cég: Hírek

Kedvezmény a hősöknek

Kedvezmény a hősöknek! 2015-ben is kedvezményeket

Bővebben ...

Folyamatos kedvezmények

Új fólia a palettánkon!! 2015 Januártól az AVERY, MACTAC, és 3M fóliái mellett az angol KPMF termékei is elérhetők a Bégé Designban. A teljes színpaletta megtekinthető az üzletünkben. Az iridium és Starlight sorozat is!!! Bővebben ...

Akció fényszóró színezés,sötétítés

Óriási akció! Amennyiben az akciós karosszéria fóliázáshoz

Bővebben ...

Januári akciók

Óriási akció! Hatalmas akcióval kezdjük a 2015-ös évet!

Bővebben ...