AUTÓFÓLIÁZÁS MAGAS MINŐSÉGBEN, GARANCIÁVAL!

WRAPPING

SZOLGÁLTATÁSAINK

Az autófóliázás minősége és tartóssága közel olyan, mint a teljes fényezésé. Az autóliázás igen tartós lehet amennyiben megfelelő minőségű anyagot választunk, profi telepítőkre bízzuk autónkat és megfelelően tartjuk karban, tisztítjuk a fóliázott gépjárművet. Az autófóliázás során olyan elképzeléseket, effekteket, egyedi színeket tudunk kivitelezni, ami az autófényezéssel nem megoldható, illetve csak magas felárral elérhető.
Az autófóliázás alkalmával egy legáltalánosabb autó is képes megújulni, elérni egy olyan extravagáns megjelenést, melyet mindenki megcsodál és a tulajdonos büszkén mutogatja.
Az autófóliázás alkalmával a megrendelő közel 350 féle szín közül választhat. A kívánt szín tekintetében elmondhatjuk, hogy ha fényezéssel akarjuk elérni, az vagy nagyon költséges, vagy egyáltalán nem megvalósítható. Az autófóliázás során a költségek kiszámíthatóak.

Autófóliázás

Autófóliázás

Az autófóliázás minősége és tartóssága közel olyan, mint a teljes fényezésé, árának töredékéért

BŐVEBBEN

Motorfóliázás

Motorfóliázás

Szinte bármit rávarázsolunk a motorodra amit el bírsz képzelni, egyedi grafikában vagy színben

BŐVEBBEN

Kővédő fóliázás

Kővédő fóliázás

A karosszériavédő vagy kővédő fóliázás sértetlen és karcmentes külsőt biztosít az autónak

BŐVEBBEN

Autólámpa fóliázás

Autólámpa fóliázás

Autólámpa fóliázással különleges hatásokat érhetünk el, színes fóliákat helyezve a fényszórókra

BŐVEBBEN

Autóüveg fóliázás

Autóüveg fóliázás

Az autóüveg fólia sokkal kellemesebb klímát biztosít az autódban, kiszűrve a napsugárzás melegét

BŐVEBBEN

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületeken is számtalan helyen lehet alkalmazni a tartós és egyedi, kedvező árú fóliázást

BŐVEBBEN

Hajófóliázás

Hajófóliázás

A hajófóliázás során számtalan szín közül választhatsz, valamint egyedi grafikát is kérhetsz

BŐVEBBEN

Autódekoráció

Autódekoráció

Egy igényes, kreatív járműdekorációval nagyon sok embernek fel lehet hívni a figyelmét cégedre

BŐVEBBEN

Egy pár nappal ezelőtt volt egy érdekes beszélgetésem az autófóliázással és az autófóliákkal kapcsolatban és rájöttem arra, hogy vannak olyan dolgok és fogalmak a témában amikkel csak mi fóliázók vagyunk teljesen tisztában, pedig borzasztó fontos lenne, hogy a végfelhasználó aki az autófóliázást választja ezekkel teljesen tisztában legyen. Rengeteg a kérdés : Hova vigyem az autómat fóliáztatni? Melyik autófóliát válasszam? Mi a különbség a különböző fólia márkák közt? Mennyit bír egy autófólia? Szét kell-e szedni az autót a fóliázás alatt? Miért jobb az autófóliázás mint a fényezés? Miért kerül ennyibe? Stb.. Ekkor határoztam el, hogy leírok pár olyan dolgot az autófóliázásról amivel kicsit helyre teszem a fóliákkal és fóliázással kapcsolatos aggályokat és félreértéseket.

Az autófóliázó

Első körben egyből a legfontosabb és legérzékenyebb témáról ejtenék pár szót, mégpedig arról a szakemberről aki az autófóliázást végzi. A profi autófóliázó hibátlanul és tartósan képes telepíteni akár olyan fóliákat is amik erre kevésbé alkalmasak, míg a kevésbé tapasztalt szakemberek a profi autófóliák telepítésénél is tudnak olyan hibákat véteni amik lehetséges, hogy nem is azonnal tűnnek fel de hosszú távon sajnos az általuk végzett munka nem bizonyul elég tartósnak. A fóliák jelenlegi technológiai fejlődése lehetővé teszi hogy kevésbé szakképzett emberek meg tudják oldani az autófólia telepítését úgy hogy a látvány pillanatnyilag megfeleljen az autófóliázás elvárásainak de ezeknek általában elvált túlnyújtott fóliák, elszíneződések, rosszul eldolgozott élek és rosszabb esetben a karosszéria megrongálódása a vége. Úgy gondolom, hogy attól, hogy valaki téglákat tud egymásra pakolni attól még nem lesz építész.. és ez fokozottan érvényes az autófóliázóra is. A tapasztalt autófóliázó ismeri az anyag fizikáját és úgy dolgozik ezzel, hogy a végeredmény ne csak szép hanem megfelelően tartós autófóliázás legyen.

Kezdjük egy pár évvel ez előttről... nem ne kezdjük... kezdjük jóval régebbről.. én körülbelül 13 éve csöppentem bele az autófóliázás világába és bár a jelenlegi autófóliázó társadalomban az öregek közé számítok mégis vannak akik ennél jóval régebben akár 8-10 évvel korábban kezdték a fóliázást. Ezek az autófóliázók vagy járműdekoratőrők ahogy akkoriban hívták őket még olyan anyagokkal és olyan módszerekkel végezték a járműdekorációs munkákat amelyekkel a jelenlegi autófóliások 90%-a sajnos a mai napig nem tud dolgozni pedig ez nagyjából mindennek az alapja. Akik tudtak és hajlandók voltak fejlődni az autófóliázásban továbbá lépést tartani az új technológiákkal úgy gondolom jelenleg ők alkotják az autófóliázás szakma elitjét. Egészen 5-6 évvel ezelőttig amíg a különböző légcsatornás anyagok teret nem hódítottak széles körben csak igen kevés szakember volt aki profi módon tudta művelni az autófóliázást... és azóta mi változott??? Szerintem nem sok minden.. profi autófóliázást most is csak azok a telepítők tudnak végezni viszont az autófóliázók száma jelentősen megnőtt az elmúlt években. Ez köszönhető többek között a megkönnyített ragasztók fejlődésének de főleg a bkk. új taxi rendeletének ami kb. 3 évvel ezelőtt kimondta, hogy Budapesten minden taxit sárgára kell fóliázni. Ebben az időszakban az autófóliázást végző cégek száma megsokszorozódott, hiszen ez a rendelet óriási kaput nyitott a lelkes amatőrök népes táborának is. Annak, hogy megállapítsuk egy autófóliázóról, hogy milyen tapasztalattal és rutinnal rendelkezik többféle lehetősége van. A legjobb ajánlólevél az autófóliázás szakmában csakúgy mint minden szakmában a minősítések. Ha valaki régóta foglakozik autófóliázással szinte minden esetben részt vesz előbb vagy utóbb különféle oktatásokon, előadásokon, bemutatókon és minősítéseken. Különböző autófólia gyártó cégek tartanak érdekes és hasznos oktatásokat amelynek a végén az autófóliázó különböző minősítéseket szerez. Ha ezekből legalább egyel de inkább többel rendelkezik az autófóliázást végző szakember már feltételezhető, hogy van bizonyos tapasztalata. Az autófóliázás legmagasabb elérhető szintje a 3M négy csillagos minősítése ami meghívásos alapon egy sor vizsgamunka elkészítésével történik. Sajnos jelenleg Magyarországon csak néhány ember tudta megszerezni ezt a minősítést de a 3M folyamatos képzéseivel dolgozik azon, hogy ez a szám az évek során tovább nőjön és egyszersmind etalonként szolgáljon az autófóliázás szakmában. Ezért ha kedvenc autónk fóliázásán gondolkodunk és megfordul a fejünkben a gondolat, hogy biztosan a legjobb fóliázóhoz vittük-e kedvencünket és biztosak akarunk lenni abban hogy jó kezekben van az autónk továbbá a feltelepített autófóliázás eredeti és tartós minőséget képvisel nézzünk körül a minősített telepítők között.

 

Hová vigyem az autómat autófóliáztatni?

Az előbbi cikkben ami az autófóliázást végző szakemberekről szólt nagyjából belátást nyertünk abba, hogy milyen szakemberhez érdemes vinni az autót fóliáztatni, de van pár dolog amit érdemes figyelembe venni az autófóliázón kívül is. Annak megfelelően, hogy milyen kategóriájú autófóliázást szeretnénk érdemes körülnézni a cégek közt, hogy milyen referenciákkal rendelkeznek. Azok a cégek ahol több prémium kategóriás autófóliázás történt esetleg több luxus vagy nagy értékű autó fordul meg általában már ad okot a bizalomra. Szívesen nézem azokat a munkákat is amik lehet, hogy nem drága autók de valamiért különlegességnek számítnak. (különleges formák, különleges vagy telepíthetetlennek vélt fóliák, mások által be nem vállalt autófóliázások) Azok a cégek ahol esetleg más különböző járművek (motorkerékpárok, kerékpárok, repülőgépek, motorcsónakok, stb..) fóliázásával is foglalkoznak ugyancsak profizmust sejtet, hiszen ezek azok a szegmensek amikkel alapjában az autófóliázó cégek a bonyolultságuk miatt nem szívesen foglalkoznak vagy abszolút nem tudják elkészíteni a kért fóliázást. Érdemes odafigyelni arra, hogy a fóliázó műhely viszonylag tiszta és rendezett legyen (Koszban, porban nem lehet megfelelő minőségű autófóliázást végezni) Nézzünk körül, hogy mennyi fólia áll az autófóliázó műhelyben (azok a cégek ahol sok autófóliázást végeznek óhatatlanul is összegyűlik egy jó adag fólia) Azokban az autófóliázó műhelyekben ahol profi szintű munkát végeznek szívesen megmutatják a legapróbb részleteket is és mindig áll bent egy vagy több autó amin megszemlélhető az adott autófóliázó csapat munkájának színvonala és minősége. Ahol nem szívesen mutatják meg ezeket az apróságokat vagy nem hajlandók fogadni a tulajdonost az autófóliázás telepítése közben szerintem már ad némi okot a bizalmatlanságra. Rendszeresen meghívom a leendő megrendelőimet, hogy mielőtt döntene jöjjön el nézzen körül a műhelyünkben, nézzen meg egy általunk készített autófóliázást és vegye szemügyre hogy mennyire és hogyan bontjuk szét az autókat annak érdekében, hogy az autófóliázás makulátlan minőségű legyen. Ugyanez a helyzet az autó tisztításával is. A profi autófóliázó cégek többféle tisztítószert használnak annak érdekében, hogy mindig a szennyeződésnek megfelelő tisztítószert alkalmazzák. Az autófóliázás előtti tisztítás legalább kettő de inkább három vagy akár négy fázisból tevődik össze. Ezért egy olyan műhelyben ahol professzionális szinten végzik az autófóliázást általában 8-10 féle tisztítószer és az ehhez szükséges eszközök hadával találkozhatunk. Érdemes továbbá megnézni azt is, hogy milyen minőségű és gyártmányú fóliával dolgozik egy adott cég de erről majd egy külön fejezetben fogok írni.

 

 

REFERENCIA

VÁLOGATÁS MUNKÁINKBÓL

Fő profilunk az autófóliázás, járműdekoráció, melyet több, mint 13 éve végzünk magánszemélyek és cégek részére, több ezres referenciával. A Bégé csapata jól képzett, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársakból áll. Ez garantálja az ügyfeleink maximális elégedettségét munkáink átadásakor. Az alábbiakban egy kis válogatás látható elkészült munkáinkból. Bővebb referenciákért kattints a Galéria menüpontra.

Ac Cobra 3M Satin Dark Grey Folfanatic Car Wrap Autofoliazas Folierung 02
bmw Gloss Galaxy Black Wrapped Car Wrap Autofoliazas Matrica Folierung Folfanatic.com 04
Audi A5 3M Satin Ocean Shimmer Car Wrap Autofoliazas Matrica Folierung Folfanatic.com 06
Audi A5 3M White Gold Sparkle Car Wrap Autofoliazas Matrica Folierung Folfanatic.com 05
Audi A5 3m Matte Dark Grey Car Wrap Wrapping Autofoliazas Matrica Folierung Folfanatic.com 07
Bmw 6 3m Matte Hot Rod Red Car Wrap Wrapping Autofoliazas Matrica Folierung Folfanatic.com 04
Bmw M4 3m 1080 Flip Deep Space Wrapped Car Wrap Wrapping Autofoliazas Matrica Folierung Folfanatic.com 06
Bmw M4 Matte Grey Aluminium 3m 1080 Car Wrap Wrapping Autofoliazas Matrica Folierung Folfanatic.com 08
Bmw M5 3m 1080 Satin Black Wrapped Car Wrap Wrapping Autofoliazas Matrica Folierung Folfanatic.com 01
Bmw M5 3m 1080 Satin Ghost Pearl Wrapped Car Wrap Wrapping Autofoliazas Matrica Folierung Folfanatic.com 02
Bmw M5 Flexchrome Inferno Red Car Wrap Wrapping Autofoliazas Matrica Folierung Folfanatic.com 10
Bmw M5 Gloss Black 3m 1080 Car Wrap Wrapping Autofoliazas Matrica Folierung Folfanatic.com 01
Bmw M5 Satin Dark Grey 3M 1080 Car Wrap Wrapping Autofoliazas Matrica Folierung Folfanatic.com 05
Bmw Mx5 Ppf Paint Protection Film Smoke Light Karosszosszeriavedelem Car Wrap Wrapping Autofoliazas Matrica Folierung Folfanatic.com 08
Bmw Orange Wrapped Car Wrap Wrapping Autofoliazas Matrica Folierung Folfanatic.com 05
Bmw Wrapped 3M Gloss Black Car Wrap Wrapping Autofoliazas Matrica Folierung Folfanatic.com 03
Bmw Wrapped 3M Satin Perfect Blue Car Wrap Wrapping Autofoliazas Matrica Folierung Folfanatic.com 04
Bmw Wrapped Flip Deep Space Car Wrap Wrapping Autofoliazas Matrica Folierung Folfanatic.com 01
Bmw X7 Kovedofoliazas Karosszeriavedo Paint Protection Film Ppf Car Wrap Wrapping Autofoliazas Matrica Folierung Folfanatic.com 01
Nissan 350z Black Orange Design Autofoliazas Matrica Folierung Folfanatic.com 02
Volkswagen Beetle Green Car Wrap Wrapping Autofoliazas Matrica Folierung Folfanatic.com 02
Volkswagen Golf Gt Full Carbon 3m 1080 Light Blue Biotech Car Wrap Wrapping Autofoliazas Matrica Folierung Folfanatic.com 06
Alfa Romeo Gt Texture Wrap Film Black Car Wrap Car Wrap Autofoliazas Folierung Folfanatic.com 03
Audi R8 3M 1080 Gloss White Car Wrap Autofoliazas Matrica Folierung Folfanatic.com 14
Audi A6 Avant 3m Matte Dark Grey 1080 Car Wra Autofoliazas Matrica Folierung Folfanatic.com 09
Audi Q7 Gloss Black Car Wrap Wrapping Autofoliazas Matrica Folierung Folfanatic.com 07
Audi Satin Volcanic Flare Car Wrap Wrapping Autofoliazas Matrica Folierung Folfanatic.com 01
Bmw 6 Gloss Psychedelic Car Wrap Wrapping Autofoliazas Matrica Folierung Folfanatic.com 02

3mszinmintak

A világ vezető
autódesign fóliáját használjuk

Aki találkozott már a 3M terméke- ivel az tudja, hogy a cég nem adja lejjebb a legjobbnál. Hihetetlenül magas élettartam és minőség jellemzi, és ez érvényes az autócsomagoló fóliáira is.

3m logo

TRÉNING

TANULJ PROFIKTÓL

Műhelyünk a 3M magyarországi képviseletének felkérésére bizonyos időszakonként oktatásokat, tréningeket tart autófóliázás és az ezzel kapcsolatos munkafolyamatok témakörben.

OKTATÁS

 

AJÁNLAT KÉRÉS

 

Ingyenes árajánlatkéréshez kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, írja le igényeit minél pontosabban, és hamarosan jelentkezünk az árajánlattal.

Cím
1117 Budapest,
Hunyadi János út 4.

Telefon
3670/258-0102

Email
info[kukac]bege.hu

Nyitva
Hétfő-Péntek
9:00 - 17:00