AUTÓFÓLIÁZÁS MAGAS MINŐSÉGBEN, GARANCIÁVAL!

Aki találkozott már a 3M terméke-
ivel az tudja, hogy a cég nem adja lejjebb a legjobbnál. Hihetetlenül magas élettartam és minőség jellemzi, és ez érvényes az autócsomagoló fóliáira is.

Az AVERY autófólia a legjobb ár érték arányú fólia a piacon. Minőségileg szinte a legjobb  a világon és az ára is rendkívül kedvező. Nem csoda, hogy a tavalyi évben a legjobb wrapping fóliának választották.

Az amerikai MACTAC cég autófóliái a legkedveltebbek a Nyugat európai dekorációs és wrapping cégeknél, többek közt Németország vezető cégei is ezt a márkát választották.

Munka fóliaként verhetetlen! Főként nagy igénybevételű gépjárművek (pl. Taxik, teherautók) bevonására használjuk. Ez a vastag prémium kategóriás wrapping fólia a német INTAX cég (a világ legnagyobb jármű dekorációs cége) kizárólagos választása is. Engedélyköteles!! Magyarországon csak néhány cég telepítheti.

A KPMF termékei viszonylag újdonságnak számítanak kis hazánkban. Elsősorban a tuning fanok kedvence, hiszen iridium és Starlight bevonatú fóliáival új színt hozott a wrapping világába.

Ha sötétítésről, karoszéria vagy betörés védelemről van szó csak a SKYFOL jöhet szóba. A kategória elitje  kedvező áron.