HAJÓFÓLIÁZÁS

Az autós társadalomban manapság igen divatos a karosszériafóliázás. Sokan nem tudják, hogy hajójukat is egyedivé varázsolhatják fóliázással. A hajófóliázás költséghatékonyabb és gyorsabb megoldás, mint a festés, így rövid idő alatt megvalósítható. Szakszerű telepítés minősített telepítőktől. Speciális élzáró réteggel, illetve tapadóhíddal erősítjük meg a fóliát, mely ezáltan garantáltan tartós megoldássá válik.

hajofoliazas 02

Hatalmas színválaszték

Cégünk kizárólag professzionális, magas élettartamú 3M fóliákat használ. Több száz szín teszi lehetővé, hogy fantáziád ne ütközzön akadályokba. Lehet az elképzelés valami élénk fényes szín, vagy matt esetleg selyemfényű, vagy akár textúrált vagy flip flop fólia. Ha nem talál a tulajdonos a több száz szín közül ízlésének megfelelőt, lehetőség van egyedi design megvalósítására is, hiszen a 3M nyomtatható fóliák minősége, tartóssága is megfelel a hajófóliázásnak.

Költséghatékony megoldás

Az újra festés árának töredékéért varázsolhatod újjá hajódat. Gyorsabb és egyszerűbb megoldás, mint a festés, mivel itt nem kell pormentes helyre szállítani a hajót, mivel a hajófóliázás szabadtéren is elvégezhető. Amennyiben eladnád hajódat, de a vevőnek nem tetszik az általad választott fólia színe, az eltávolítást maradéktalanul el tudjuk végezni.

hajofoliazas 01

 Előnyök

A hajófóliázásnak számos előnye van. Új hajó vásárlása esetén minimális a kínálat az új hajótest színét illetően, valamint az elérhető néhány szín is csak extra felárért választható. A fóliázásnál ezzel ellentétben közel 300 szín közül válaszhatsz. A fóliázott felület továbbá védelmet is nyújt a környezeti behatások ellen. A hajófóliázás használt hajók esetében is kiváló alternatívája a festésnek, hiszen minimális idő alatt új színben pompázhat szeretett hajód. Amennyiben a hajó festése már nem tökéletes, mert hajszálrepedések találhatóak a felületén, vagy már fakó a színe, nem szükséges újra csiszolni, illetve újra festeni a hajótestet, a hajófóliázás akár 1 nap alatt is megoldható.

Kerámiázás

A Ceramic Pro kerámia rétege nem csupán egy kosz és víztaszító védőréteg, hidrofób felülete képes gyorsítani a hajó siklását. Ezen kívül véd az algásodás és az UV káros hatása ellen is. Fóliázott és fényezett felületre egyaránt telepíthető.

hajofoliazas 03

Belső felújítás

A 3M Di-Noc belsőépítészeti fóliáink lehetővé teszik, hogy akár pár nap alatt felújítsuk a hajó teljes belső terét, bontás, fúrás faragás nélkül, egy átalakítás árának töredékéért. Fóliáink nem csak látványra, hanem tapintásra is valódi fa, fém, kő, vászon hatásúak. 

Algásodás ellen fólia

Új termék a magyar piacon az algásodás elleni fólia. Minden évben fontos feladat a hajófenék algák elleni védelme, ugyan is az algásodás visszafogja a hajó teljesítményét, üzemanyagfogyasztása megnő és még a hajótest élettartamát is csökkenti. Időt és pénztárcát nem kímélő feladat. A piacon megjelent új algagátló fólia megkönnyíti és költséghatékonyabbá teszi ezt az eljárást. A vízvonal alatti részre feltelepített speciális fólia évenként csak egy gyors tisztítást igényel, akár 5 évig is tartós védelmet nyújt hajónknak. Könnyű telepítés, környezetbarát megoldás, csökkenti az üzemanyag fogyasztást és növeli a hajó teljesítményét. Speciális fólia külön tengeri és külön édesvízi hajóknak.

Autófóliázás | Átváltás a céges oldalra

taxifóliázás

Autófóliázás | Fólia típusok

Hogyan tudom
kiszámolni a
költségeimet?

Tovább

Hírek

Üvegtető hatású fólia, magas fényű kivitelben, fekete színben, prémiumkategóriás autókhoz!

Egy autót sokféle kiegészítővel, tuninggal lehet egyedibbé, stílusosabbá tenni. Ha egy autó tulajdonos nem szeretne tipikusan családi autó külsejű járművel közlekedni, akkor választhat például üvegtetőt is az autóra. Az üvegtető garantáltan nem egy megszokott kiegészítő, nagyon sportos, nagyvilági hatást kelt és kiemeli a járművet az átlagos autók közül. Csak egy bökkenő van, relatíve sokba kerül és az átalakítást is meg kell csináltatni. Mit szólnál hozzá, ha nem kellene lemondanod az üvegtető látványáról és még a pénzed is megmaradna? A megoldás az üvegtető hatású fólia!

Bővebben ...

A céges autódekoráció a járműflották nagy dobása!

Rengeteg cég rendelkezik járműflottával, hiszen ez számos tevékenységhez elengedhetetlen. Nagyon fontos azonban, hogy ilyenkor ne csak a járművek közlekedésben nyújtott előnyeit használjuk ki, hanem a felületüket is, hiszen kiváló reklámhordozóként is funkcionálnak. Cégünk régóta foglalkozik flottadekorációval, aminek köszönhetően Te is egyszerűen kihasználhatod a mozgó reklámfelületeket.

Bővebben ...

Hővédő fólia autókra: zárd ki a zavaró hőséget!

Szeretsz nyáron autóba pattanni és elvezetni vidékre egy kis strandolásra, kirándulásra? Csak az a fránya hőség ne lenne! Az autó légkondicionálója nem mehet állandóan és van, aki nem is kedveli, mert érzékeny az állandóan az utastérbe süvítő hideg levegőre. Még nincsen hővédő fólia az autód szélvédőjén? Itt a tökéletes alkalom, hogy változtass ezen!

Bővebben ...

Autófóliázás: az ország legnagyobb autófólia választéka itt található!

Veled is előfordult már, hogy úgy érezted, nem azt szeretnéd magadnak, ami a nagy többségnek is megvan, hanem valami mást? Egyedibbet, különlegesebbet, olyat, amit nem lehet összetéveszteni mással. Ez az igény sok autótulajdonosban felvetődik, egyáltalán nem ritka, hogy szeretnék kihozni a legtöbbet az autójukból. 

Bővebben ...

Professzionális teljes autóbevonás, azaz a wrapping!

Az autódekoráció eddig leglátványosabb eredménnyel járó műfaja az autó bevonás, más néven a wrapping. A járműfóliázás nem olyasmi, amit szakmai képzettség nélkül meg lehet csinálni, legalábbis nem úgy, hogy az ár a munka értékével arányos legyen. Egyetlen ügyfél sem örül annak, ha az autó bevonást rövidesen meg kell ismételtetnie ugyanolyan áron vagy még drágábban, mert az eredmény alulmúlta a várakozásokat. A karosszéria fóliázás lehet mestermunka vagy pedig lehet kritikán aluli minőségű is. Annak a műhelynek, ahol autó bevonást, autófóliázást hirdetnek, rendelkeznie kell mindennel, ami a tartós, esztétikus és a funkcióját maradéktalanul betölteni tudó autófóliázáshoz szükséges.

Bővebben ...