AUTÓFÓLIÁZÁS MAGAS MINŐSÉGBEN, GARANCIÁVAL!

HAJÓFÓLIÁZÁS

Az autós társadalomban manapság igen divatos a karosszériafóliázás. Sokan nem tudják, hogy hajójukat is egyedivé varázsolhatják fóliázással. A hajófóliázás költséghatékonyabb és gyorsabb megoldás, mint a festés, így rövid idő alatt megvalósítható. Szakszerű telepítés minősített telepítőktől. Speciális élzáró réteggel, illetve tapadóhíddal erősítjük meg a fóliát, mely ezáltan garantáltan tartós megoldássá válik.

hajofoliazas 02

Hatalmas színválaszték

Cégünk kizárólag professzionális, magas élettartamú 3M fóliákat használ. Több száz szín teszi lehetővé, hogy fantáziád ne ütközzön akadályokba. Lehet az elképzelés valami élénk fényes szín, vagy matt esetleg selyemfényű, vagy akár textúrált vagy flip flop fólia. Ha nem talál a tulajdonos a több száz szín közül ízlésének megfelelőt, lehetőség van egyedi design megvalósítására is, hiszen a 3M nyomtatható fóliák minősége, tartóssága is megfelel a hajófóliázásnak.

Költséghatékony megoldás

Az újra festés árának töredékéért varázsolhatod újjá hajódat. Gyorsabb és egyszerűbb megoldás, mint a festés, mivel itt nem kell pormentes helyre szállítani a hajót, mivel a hajófóliázás szabadtéren is elvégezhető. Amennyiben eladnád hajódat, de a vevőnek nem tetszik az általad választott fólia színe, az eltávolítást maradéktalanul el tudjuk végezni.

hajofoliazas 01

 Előnyök

A hajófóliázásnak számos előnye van. Új hajó vásárlása esetén minimális a kínálat az új hajótest színét illetően, valamint az elérhető néhány szín is csak extra felárért választható. A fóliázásnál ezzel ellentétben közel 300 szín közül válaszhatsz. A fóliázott felület továbbá védelmet is nyújt a környezeti behatások ellen. A hajófóliázás használt hajók esetében is kiváló alternatívája a festésnek, hiszen minimális idő alatt új színben pompázhat szeretett hajód. Amennyiben a hajó festése már nem tökéletes, mert hajszálrepedések találhatóak a felületén, vagy már fakó a színe, nem szükséges újra csiszolni, illetve újra festeni a hajótestet, a hajófóliázás akár 1 nap alatt is megoldható.

Kerámiázás

A Ceramic Pro kerámia rétege nem csupán egy kosz és víztaszító védőréteg, hidrofób felülete képes gyorsítani a hajó siklását. Ezen kívül véd az algásodás és az UV káros hatása ellen is. Fóliázott és fényezett felületre egyaránt telepíthető.

hajofoliazas 03

Belső felújítás

A 3M Di-Noc belsőépítészeti fóliáink lehetővé teszik, hogy akár pár nap alatt felújítsuk a hajó teljes belső terét, bontás, fúrás faragás nélkül, egy átalakítás árának töredékéért. Fóliáink nem csak látványra, hanem tapintásra is valódi fa, fém, kő, vászon hatásúak. 

Algásodás ellen fólia

Új termék a magyar piacon az algásodás elleni fólia. Minden évben fontos feladat a hajófenék algák elleni védelme, ugyan is az algásodás visszafogja a hajó teljesítményét, üzemanyagfogyasztása megnő és még a hajótest élettartamát is csökkenti. Időt és pénztárcát nem kímélő feladat. A piacon megjelent új algagátló fólia megkönnyíti és költséghatékonyabbá teszi ezt az eljárást. A vízvonal alatti részre feltelepített speciális fólia évenként csak egy gyors tisztítást igényel, akár 5 évig is tartós védelmet nyújt hajónknak. Könnyű telepítés, környezetbarát megoldás, csökkenti az üzemanyag fogyasztást és növeli a hajó teljesítményét. Speciális fólia külön tengeri és külön édesvízi hajóknak.