Manapság egyre több olyan gépjárművet láthatunk, amik különlegesek, egyediek. Ezek a járművek autófóliázáson estek át, és nem véletlen, hogy évről évre nő azoknak a gépjármű tulajdonosoknak a száma, akik igénybe veszik ezt a szolgáltatást, hiszen számtalan érv szól mellette.

Az első érv az autófóliázás mellett a tartósság. Maga a fóliázás akár tíz év élettartamú is lehet, amit persze sok minden befolyásol, elég csak a felhasznált alapanyagra, vagy az utólagos karbantartásra gondolni. Cégünk a professzionális autófóliázásranégy év garanciát vállal, hiszen bármi előfordulhat a fóliákkal, mi pedig ezt rugalmasan szeretnénk kezelni, de természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy a végeredmény tartós legyen!

Nagyon sok autós számára fontos, hogy az utakon is kifejezhessék az egyéniségüket, erre pedig kiváló megoldást nyújt az autófóliázás. A szolgáltatás igénybevételével tulajdonképpen bármilyen dekoráció megvalósítható, csakis a tulajdonos fantáziája szabhat ennek határt. Az autófóliázásvégeredménye látványos és ízléses, ötletes és egyedi kompozíciók is megvalósíthatóak vele, tehát a tartósságon kívül a másik fontos érv az autófóliázás mellett az egyedi, igényes megjelenés.

Az autófóliázásról sokan azt gondolják, hogy rendkívül költséges a kivitelezése, ezért a többség inkább a fényezést választja, hogy javítsa a kisebb sérüléseket a járművén. Valójában az autófóliázást a fényezés árának töredékéért lehet kivitelezni, ráadásul a fóliázás költségei sokkal kiszámíthatóbbak, mint az autófényezésé. Cégünk számos lehetőséget biztosít, a matt, fényes, metál, szatén, szatén-gyöngyház, matt-metál és gyöngyház színek hasonló árban elérhetőek.

Mint láthatod, az autófóliázás mellett jó pár érv szól. Tapasztald meg Te is a szolgáltatás előnyeit, és a végeredményt látva garantáltan elégedett leszel! Ha felkeltettük érdeklődésedet, vagy még az autófóliázás igénybevétele előtt kérdéseid lennének, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Autófóliázás | Átváltás a céges oldalra

taxifóliázás

Autófóliázás | Fólia típusok

Hogyan tudom
kiszámolni a
költségeimet?

Tovább

Hírek

A karosszériavédő vagy kővédő fóliázás óv a karcolásoktól!

Autóval mindenféle helyen járhat az ember, a városi aszfalton ugyanúgy, mint a poros mellékutakon, kaviccsal felszórt kocsifeljárón vagy hepehupás erdőszélen. Kinek merre visz az útja, az út milyensége is számít, főleg az autó védelme szempontjából. Az egyik valós veszélyforrást a felverődő kavicsok jelentik. Szerencsére a gyártók egyre jobb és hatékonyabb megoldásokkal állnak elő a karosszériavédő vagy kővédő fóliázás területén is.

Bővebben ...

Autók a vállalkozásodban? Ne feledkezz meg a járműdekorációról!

Manapság egyre több vállalkozásnak fontos, hogy saját járműparkot tartson fenn, például azért, hogy az üzletkötők könnyebben el tudják érni az ügyfeleket. Ezesetben a gépjárművekre nem csupán munkaeszközként érdemes tekinteni, ugyanis emellett kiváló reklámfelületet biztosítanak a cégnek, ezt pedig érdemes kihasználni. Ha a Te vállalkozásodban is fontos munkaeszközök az autók, és szeretnéd rajtuk keresztül népszerűsíteni a szolgáltatásokat, termékeket vagy magát a céget, keress bennünket a járműdekorációval kapcsolatban!

Bővebben ...

Az autófóliázás használt gépjármű esetében is szóba jöhet!

Ha az ember használt autót vásárol, természetesen elsősorban nem a gépjármű színét, hanem az állapotát veszi figyelembe. Sokan nem örülnek annak, hogy az adott színben találtak rá a megfelelő járműre, azonban nem kell túl sokáig kompromisszumot kötni a szóban forgó árnyalattal. A jó hír az, hogy autófóliázással az új tulajdonos saját ízléséhez igazíthatja a megvásárolt járművet.

Bővebben ...

Miért jobb a hajófóliázás, mint a festés?

A különböző járművek fóliázásának már nagy hagyománya van, szinte minden nap láthatunk az utakon egy-egy cégreklámot vagy egyedi dizájnt az autókon vagy motorokon. De miért kellene itt megállni, nem csak a kerekeken gurulóké a világ, manapság már a hajófóliázás is elérhető!

Bővebben ...

Előzd meg a gépjármű károkat kővédő fóliázással!

A felverődő kavicsok rengeteg gépjárműtulajdonosnak okoznak bosszúságot. Sokszor nem feltétlenül kell földúton közlekedni ahhoz, hogy az autót kavicsok érjék: gyakran a legrendezettebb útvonalon is elkerülhetetlen, hogy kisebb-nagyobb kövek pattanjanak fel a szélvédőre vagy a karosszériára, ez pedig sajnos egy idő után meg is látszik a gépjárművön. Mivel felverődő kavicsokkal bármikor, bármilyen környezetben lehet találkozni, a gépjármű tulajdonosoknak kell felkészülniük ezekre a helyzetekre. Ha Te is szeretnél vigyázni az autódra, és megelőznéd a kavicsok okozta károkat, válaszd a kővédő fóliázást a karosszériára!

Bővebben ...