Egy autót ápolni kell, óvni, törődni vele, hiszen nem mindig a garázsban áll, kint az utcán, a természetben, terepen közlekednek vele. Egy-egy út során bizony sok minden történhet, ami rosszul érintheti az autó állapotát, és kárt tehet a külsejében. A legáltalánosabb problémát a kőfelverődések, a pattogó kavicsok, a visszacsapódó ágak jelentik, amik nagyon könnyen képesek a karosszériában kárt tenni.

A kisebb kavicsok és a gallyak csúnya karcolásokat ejtenek a fényezésen, elcsúfítva ezzel az addig makulátlan autót. Amilyen kicsi egy karcolás, olyan költséges lehet az eltüntetése. Ebben az esetben is okosabb dolog inkább a megelőzésre és a védelemre koncentrálni, mintsem utólag a kármentéssel foglalkozni.

A karosszéria védelmét a legegyszerűbb karosszériavédő autófóliázással megoldani. A kővédő, vagykarosszériavédő autófóliázás segítségével a rizikós terepen is gond nélkül haladhat minden autós, mert a kavicsok és az ágak nem hagynak nyomot a jármű felületén. Persze nem mindegy, hogy milyen autófólia kerül a karosszériára.

Kétféle alapanyagú autófólia közül lehet választani, ha karosszériavédő autófóliázásról van szó: létezik PVC és poliuretán autófólia. A gazdaságosság és az ideális hatás érdekében a kettőt érdemes egymással kombinálni. A PVC alapú autófólia önmagában gyengébb tulajdonságokkal rendelkezik, és kisebb védelmet nyújt az autónak, viszont olcsóbb. A poliuretán autófólia viszont már magas színvonalon védi a karosszériát, természetesen valamivel magasabb áron. A poliuretánból készülő karosszériavédő autófólia anyaga gyakorlatilag öngyógyító tulajdonságú, rugalmas és vastag. A sérüléseket felfogja, vagy elvezeti úgy, hogy nyomuk sem marad. A jármű elejére PVC autófólia, az oldalára pedig poliuretán autófólia a tökéletes kombináció, ha költséghatékonyan és praktikusan tervezi valaki a kővédő, vagy karosszériavédő autófóliázást kiviteleztetni.

Fordulj bizalommal cégünkhöz, és rendeld meg a kővédő, vagy karosszériavédő autófóliázást! Segítünk megvédeni az autót, megőrizni a karosszéria szépségét. A weboldalunkon megadott elérhetőségeink egyikén keress meg minket, és kérj árajánlatot karosszériavédő autófóliázásra!

Autófóliázás | Átváltás a céges oldalra

taxifóliázás

Autófóliázás | Fólia típusok

Hogyan tudom
kiszámolni a
költségeimet?

Tovább

Hírek

Hővédő fólia autókra: zárd ki a zavaró hőséget!

Szeretsz nyáron autóba pattanni és elvezetni vidékre egy kis strandolásra, kirándulásra? Csak az a fránya hőség ne lenne! Az autó légkondicionálója nem mehet állandóan és van, aki nem is kedveli, mert érzékeny az állandóan az utastérbe süvítő hideg levegőre. Még nincsen hővédő fólia az autód szélvédőjén? Itt a tökéletes alkalom, hogy változtass ezen!

Bővebben ...

Autófóliázás: az ország legnagyobb autófólia választéka itt található!

Veled is előfordult már, hogy úgy érezted, nem azt szeretnéd magadnak, ami a nagy többségnek is megvan, hanem valami mást? Egyedibbet, különlegesebbet, olyat, amit nem lehet összetéveszteni mással. Ez az igény sok autótulajdonosban felvetődik, egyáltalán nem ritka, hogy szeretnék kihozni a legtöbbet az autójukból. 

Bővebben ...

Professzionális teljes autóbevonás, azaz a wrapping!

Az autódekoráció eddig leglátványosabb eredménnyel járó műfaja az autó bevonás, más néven a wrapping. A járműfóliázás nem olyasmi, amit szakmai képzettség nélkül meg lehet csinálni, legalábbis nem úgy, hogy az ár a munka értékével arányos legyen. Egyetlen ügyfél sem örül annak, ha az autó bevonást rövidesen meg kell ismételtetnie ugyanolyan áron vagy még drágábban, mert az eredmény alulmúlta a várakozásokat. A karosszéria fóliázás lehet mestermunka vagy pedig lehet kritikán aluli minőségű is. Annak a műhelynek, ahol autó bevonást, autófóliázást hirdetnek, rendelkeznie kell mindennel, ami a tartós, esztétikus és a funkcióját maradéktalanul betölteni tudó autófóliázáshoz szükséges.

Bővebben ...

A karosszériavédő vagy kővédő fóliázás óv a karcolásoktól!

Autóval mindenféle helyen járhat az ember, a városi aszfalton ugyanúgy, mint a poros mellékutakon, kaviccsal felszórt kocsifeljárón vagy hepehupás erdőszélen. Kinek merre visz az útja, az út milyensége is számít, főleg az autó védelme szempontjából. Az egyik valós veszélyforrást a felverődő kavicsok jelentik. Szerencsére a gyártók egyre jobb és hatékonyabb megoldásokkal állnak elő a karosszériavédő vagy kővédő fóliázás területén is.

Bővebben ...

Autók a vállalkozásodban? Ne feledkezz meg a járműdekorációról!

Manapság egyre több vállalkozásnak fontos, hogy saját járműparkot tartson fenn, például azért, hogy az üzletkötők könnyebben el tudják érni az ügyfeleket. Ezesetben a gépjárművekre nem csupán munkaeszközként érdemes tekinteni, ugyanis emellett kiváló reklámfelületet biztosítanak a cégnek, ezt pedig érdemes kihasználni. Ha a Te vállalkozásodban is fontos munkaeszközök az autók, és szeretnéd rajtuk keresztül népszerűsíteni a szolgáltatásokat, termékeket vagy magát a céget, keress bennünket a járműdekorációval kapcsolatban!

Bővebben ...