Az álomautó a legtöbb embernek mást jelent: egyeseknek a legdrágább gépjárművet, másoknak pedig azt, amit egyetlen kereskedésben sem lehet megtalálni. Az igazi fanatikusok sosem adják fel azt, hogy egyszer majd vezethetik azt az autót, amiről mindig is álmodoztak. Ha Te az utóbbi táborba tartozol, és egyedi igényeid vannak a gépjárműved kinézetével kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal, és elkészítjük számodra azt az autót, amiről mindig is álmodtál!

Manapság azoknak, akiknek különleges ízlésük van a járművek terén, igazi kihívást jelent meglelni a piacon azt az autót, ami igazodik az igényeikhez. Mivel ezzel mi is tisztában vagyunk, igyekszünk alkalmazkodni, ezért nálunk mindent elérhetsz: ha az álomautód megköveteli, a szélvédő sötétítéstől az autófóliázásig mindenről gondoskodunk. A végeredmény így egy olyan gépjármű, ami száz százalékban tükrözni fogja a személyiségedet.

bege.hu 1 2

Az autófóliázáshoz a háromszor több színt használunk fel, mint más, fóliázással foglalkozó cégek. A gazdag színválasztékkal a legújabb trendekhez, sőt, az Amerikából érkező wrapping őrülethez is tudunk igazodni, továbbá azokhoz az elképzelésekhez is, amiket eddig csak bonyolult színezéssel lehetett megvalósítani.

Az autófóliázáshoz minőségi, tartós fóliákat használunk fel, így hosszú időn keresztül élvezheted az utazást álmaid autójában, ráadásul a karosszériavédelemről is gondoskodnak. A karosszériavédő fóliák a felverődő kavicsokkal, ágakkal és egyéb fizikai sérülésekkel szemben is tökéletes védelmet nyújtanak a karosszériának. Áraink megfizethetőek, vagyis anyagi korlátai sem lehetnek annak, hogy az autófóliázással teljes átalakuláson menjen át a járműved, és még megfelelő karosszériavédelmet is kapjon.

Ismerkedj meg autófóliázási szolgáltatásunkkal, és azokkal a lehetőségekkel, amik igénybevételével álomautód tulajdonosa lehetsz! Ha felkeltettük az érdeklődésedet, és szeretnéd megvalósítani egyedi igényeidet, vagy bővebb információkra van szükséged az autófóliázásról, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Autófóliázás | Átváltás a céges oldalra

taxifóliázás

Autófóliázás | Fólia típusok

Hogyan tudom
kiszámolni a
költségeimet?

Tovább

Hírek

Hővédő fólia autókra: zárd ki a zavaró hőséget!

Szeretsz nyáron autóba pattanni és elvezetni vidékre egy kis strandolásra, kirándulásra? Csak az a fránya hőség ne lenne! Az autó légkondicionálója nem mehet állandóan és van, aki nem is kedveli, mert érzékeny az állandóan az utastérbe süvítő hideg levegőre. Még nincsen hővédő fólia az autód szélvédőjén? Itt a tökéletes alkalom, hogy változtass ezen!

Bővebben ...

Autófóliázás: az ország legnagyobb autófólia választéka itt található!

Veled is előfordult már, hogy úgy érezted, nem azt szeretnéd magadnak, ami a nagy többségnek is megvan, hanem valami mást? Egyedibbet, különlegesebbet, olyat, amit nem lehet összetéveszteni mással. Ez az igény sok autótulajdonosban felvetődik, egyáltalán nem ritka, hogy szeretnék kihozni a legtöbbet az autójukból. 

Bővebben ...

Professzionális teljes autóbevonás, azaz a wrapping!

Az autódekoráció eddig leglátványosabb eredménnyel járó műfaja az autó bevonás, más néven a wrapping. A járműfóliázás nem olyasmi, amit szakmai képzettség nélkül meg lehet csinálni, legalábbis nem úgy, hogy az ár a munka értékével arányos legyen. Egyetlen ügyfél sem örül annak, ha az autó bevonást rövidesen meg kell ismételtetnie ugyanolyan áron vagy még drágábban, mert az eredmény alulmúlta a várakozásokat. A karosszéria fóliázás lehet mestermunka vagy pedig lehet kritikán aluli minőségű is. Annak a műhelynek, ahol autó bevonást, autófóliázást hirdetnek, rendelkeznie kell mindennel, ami a tartós, esztétikus és a funkcióját maradéktalanul betölteni tudó autófóliázáshoz szükséges.

Bővebben ...

A karosszériavédő vagy kővédő fóliázás óv a karcolásoktól!

Autóval mindenféle helyen járhat az ember, a városi aszfalton ugyanúgy, mint a poros mellékutakon, kaviccsal felszórt kocsifeljárón vagy hepehupás erdőszélen. Kinek merre visz az útja, az út milyensége is számít, főleg az autó védelme szempontjából. Az egyik valós veszélyforrást a felverődő kavicsok jelentik. Szerencsére a gyártók egyre jobb és hatékonyabb megoldásokkal állnak elő a karosszériavédő vagy kővédő fóliázás területén is.

Bővebben ...

Autók a vállalkozásodban? Ne feledkezz meg a járműdekorációról!

Manapság egyre több vállalkozásnak fontos, hogy saját járműparkot tartson fenn, például azért, hogy az üzletkötők könnyebben el tudják érni az ügyfeleket. Ezesetben a gépjárművekre nem csupán munkaeszközként érdemes tekinteni, ugyanis emellett kiváló reklámfelületet biztosítanak a cégnek, ezt pedig érdemes kihasználni. Ha a Te vállalkozásodban is fontos munkaeszközök az autók, és szeretnéd rajtuk keresztül népszerűsíteni a szolgáltatásokat, termékeket vagy magát a céget, keress bennünket a járműdekorációval kapcsolatban!

Bővebben ...