Napjainkban az autó sokszor nem csupán egy közlekedési eszköz szerepét tölti be, hanem egy hobbiét is: sokan imádják fejleszteni, csinosítani, tuningolni, és ehhez ma már számtalan lehetőség van. Csak a fantázia szabhat határt, szinte minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy egy igazán egyedi és gyönyörű autót varázsoljunk egy átlagos járműből. A legújabb őrület például a fényszóró sötétítés, illetve színezés.

A fényszóró sötétítés egy igen különleges módja a tuningolásnak. Hazánkban még nem annyira elterjedt, ezért az ilyen autó valóban feltűnést kelt bárhol. Ráadásul nem csak a fényszóró sötétítésére van lehetőség, hanem a színezésére is: különféle hatásokat érhetünk el, ha színes fóliákat helyezünk a fényszórókra. A kék fényszóró például komolyabbá és rideggé varázsolja a járművet, míg ha sárgát vagy narancssárgát választunk, teljesen más hangulatot idézhetünk elő. Attól sem kell félni, hogy esetleg hamar megunnád a színt, mert a fólia bármikor leszedhető, illetve másikra cserélhető.

fenyszoro sotetites

Érdemes lehet kicsit kihasználni a lehetőségeket és játszani a színekkel: egy kék színű autó fényszóróin nagyon jól mutat a kék fólia, de a komplementer színnel, vagyis a sárgával igazán vad lesz az összhatás. Szinte minden járműnek jól áll az egyszerű sötétítés is, ami kicsit visszafogottabb, mégis elegáns.

A fényszóró sötétítésnek megvannak a gyakorlati előnyei is: a fóliával egy hatékony védőréteget kapnak a fényszórók, megvédve azokat a karcolástól, kőfelverődés nyomaitól. Így hosszú távon akár spórolhatsz is, hiszen a sérült fényszórókat mielőbb javíttatni kellene. A fényszóró sötétítés teljesen szabályos, kétféle fokozatban is elérhető, valamint felszerelhető az első és a hátsó lámpákra egyaránt.

Hobbid az autód tuningolása? Szeretnél többet tudni a fényszóró sötétítésről? Különlegessé varázsolnád valamivel kedvenc járművedet, de még nem tudod, mivel? Fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, munkatársaink készséggel válaszolnak minden kérdésedre!

Autófóliázás | Átváltás a céges oldalra

taxifóliázás

Autófóliázás | Fólia típusok

Hogyan tudom
kiszámolni a
költségeimet?

Tovább

Hírek

Hővédő fólia autókra: zárd ki a zavaró hőséget!

Szeretsz nyáron autóba pattanni és elvezetni vidékre egy kis strandolásra, kirándulásra? Csak az a fránya hőség ne lenne! Az autó légkondicionálója nem mehet állandóan és van, aki nem is kedveli, mert érzékeny az állandóan az utastérbe süvítő hideg levegőre. Még nincsen hővédő fólia az autód szélvédőjén? Itt a tökéletes alkalom, hogy változtass ezen!

Bővebben ...

Autófóliázás: az ország legnagyobb autófólia választéka itt található!

Veled is előfordult már, hogy úgy érezted, nem azt szeretnéd magadnak, ami a nagy többségnek is megvan, hanem valami mást? Egyedibbet, különlegesebbet, olyat, amit nem lehet összetéveszteni mással. Ez az igény sok autótulajdonosban felvetődik, egyáltalán nem ritka, hogy szeretnék kihozni a legtöbbet az autójukból. 

Bővebben ...

Professzionális teljes autóbevonás, azaz a wrapping!

Az autódekoráció eddig leglátványosabb eredménnyel járó műfaja az autó bevonás, más néven a wrapping. A járműfóliázás nem olyasmi, amit szakmai képzettség nélkül meg lehet csinálni, legalábbis nem úgy, hogy az ár a munka értékével arányos legyen. Egyetlen ügyfél sem örül annak, ha az autó bevonást rövidesen meg kell ismételtetnie ugyanolyan áron vagy még drágábban, mert az eredmény alulmúlta a várakozásokat. A karosszéria fóliázás lehet mestermunka vagy pedig lehet kritikán aluli minőségű is. Annak a műhelynek, ahol autó bevonást, autófóliázást hirdetnek, rendelkeznie kell mindennel, ami a tartós, esztétikus és a funkcióját maradéktalanul betölteni tudó autófóliázáshoz szükséges.

Bővebben ...

A karosszériavédő vagy kővédő fóliázás óv a karcolásoktól!

Autóval mindenféle helyen járhat az ember, a városi aszfalton ugyanúgy, mint a poros mellékutakon, kaviccsal felszórt kocsifeljárón vagy hepehupás erdőszélen. Kinek merre visz az útja, az út milyensége is számít, főleg az autó védelme szempontjából. Az egyik valós veszélyforrást a felverődő kavicsok jelentik. Szerencsére a gyártók egyre jobb és hatékonyabb megoldásokkal állnak elő a karosszériavédő vagy kővédő fóliázás területén is.

Bővebben ...

Autók a vállalkozásodban? Ne feledkezz meg a járműdekorációról!

Manapság egyre több vállalkozásnak fontos, hogy saját járműparkot tartson fenn, például azért, hogy az üzletkötők könnyebben el tudják érni az ügyfeleket. Ezesetben a gépjárművekre nem csupán munkaeszközként érdemes tekinteni, ugyanis emellett kiváló reklámfelületet biztosítanak a cégnek, ezt pedig érdemes kihasználni. Ha a Te vállalkozásodban is fontos munkaeszközök az autók, és szeretnéd rajtuk keresztül népszerűsíteni a szolgáltatásokat, termékeket vagy magát a céget, keress bennünket a járműdekorációval kapcsolatban!

Bővebben ...