Napjainkban az autó sokszor nem csupán egy közlekedési eszköz szerepét tölti be, hanem egy hobbiét is: sokan imádják fejleszteni, csinosítani, tuningolni, és ehhez ma már számtalan lehetőség van. Csak a fantázia szabhat határt, szinte minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy egy igazán egyedi és gyönyörű autót varázsoljunk egy átlagos járműből. A legújabb őrület például a fényszóró sötétítés, illetve színezés.

A fényszóró sötétítés egy igen különleges módja a tuningolásnak. Hazánkban még nem annyira elterjedt, ezért az ilyen autó valóban feltűnést kelt bárhol. Ráadásul nem csak a fényszóró sötétítésére van lehetőség, hanem a színezésére is: különféle hatásokat érhetünk el, ha színes fóliákat helyezünk a fényszórókra. A kék fényszóró például komolyabbá és rideggé varázsolja a járművet, míg ha sárgát vagy narancssárgát választunk, teljesen más hangulatot idézhetünk elő. Attól sem kell félni, hogy esetleg hamar megunnád a színt, mert a fólia bármikor leszedhető, illetve másikra cserélhető.

fenyszoro sotetites

Érdemes lehet kicsit kihasználni a lehetőségeket és játszani a színekkel: egy kék színű autó fényszóróin nagyon jól mutat a kék fólia, de a komplementer színnel, vagyis a sárgával igazán vad lesz az összhatás. Szinte minden járműnek jól áll az egyszerű sötétítés is, ami kicsit visszafogottabb, mégis elegáns.

A fényszóró sötétítésnek megvannak a gyakorlati előnyei is: a fóliával egy hatékony védőréteget kapnak a fényszórók, megvédve azokat a karcolástól, kőfelverődés nyomaitól. Így hosszú távon akár spórolhatsz is, hiszen a sérült fényszórókat mielőbb javíttatni kellene. A fényszóró sötétítés teljesen szabályos, kétféle fokozatban is elérhető, valamint felszerelhető az első és a hátsó lámpákra egyaránt.

Hobbid az autód tuningolása? Szeretnél többet tudni a fényszóró sötétítésről? Különlegessé varázsolnád valamivel kedvenc járművedet, de még nem tudod, mivel? Fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, munkatársaink készséggel válaszolnak minden kérdésedre!

Autófóliázás | Átváltás a céges oldalra

taxifóliázás

Autófóliázás | Fólia típusok

Hogyan tudom
kiszámolni a
költségeimet?

Tovább

Hírek

A karosszériavédő vagy kővédő fóliázás óv a karcolásoktól!

Autóval mindenféle helyen járhat az ember, a városi aszfalton ugyanúgy, mint a poros mellékutakon, kaviccsal felszórt kocsifeljárón vagy hepehupás erdőszélen. Kinek merre visz az útja, az út milyensége is számít, főleg az autó védelme szempontjából. Az egyik valós veszélyforrást a felverődő kavicsok jelentik. Szerencsére a gyártók egyre jobb és hatékonyabb megoldásokkal állnak elő a karosszériavédő vagy kővédő fóliázás területén is.

Bővebben ...

Autók a vállalkozásodban? Ne feledkezz meg a járműdekorációról!

Manapság egyre több vállalkozásnak fontos, hogy saját járműparkot tartson fenn, például azért, hogy az üzletkötők könnyebben el tudják érni az ügyfeleket. Ezesetben a gépjárművekre nem csupán munkaeszközként érdemes tekinteni, ugyanis emellett kiváló reklámfelületet biztosítanak a cégnek, ezt pedig érdemes kihasználni. Ha a Te vállalkozásodban is fontos munkaeszközök az autók, és szeretnéd rajtuk keresztül népszerűsíteni a szolgáltatásokat, termékeket vagy magát a céget, keress bennünket a járműdekorációval kapcsolatban!

Bővebben ...

Az autófóliázás használt gépjármű esetében is szóba jöhet!

Ha az ember használt autót vásárol, természetesen elsősorban nem a gépjármű színét, hanem az állapotát veszi figyelembe. Sokan nem örülnek annak, hogy az adott színben találtak rá a megfelelő járműre, azonban nem kell túl sokáig kompromisszumot kötni a szóban forgó árnyalattal. A jó hír az, hogy autófóliázással az új tulajdonos saját ízléséhez igazíthatja a megvásárolt járművet.

Bővebben ...

Miért jobb a hajófóliázás, mint a festés?

A különböző járművek fóliázásának már nagy hagyománya van, szinte minden nap láthatunk az utakon egy-egy cégreklámot vagy egyedi dizájnt az autókon vagy motorokon. De miért kellene itt megállni, nem csak a kerekeken gurulóké a világ, manapság már a hajófóliázás is elérhető!

Bővebben ...

Előzd meg a gépjármű károkat kővédő fóliázással!

A felverődő kavicsok rengeteg gépjárműtulajdonosnak okoznak bosszúságot. Sokszor nem feltétlenül kell földúton közlekedni ahhoz, hogy az autót kavicsok érjék: gyakran a legrendezettebb útvonalon is elkerülhetetlen, hogy kisebb-nagyobb kövek pattanjanak fel a szélvédőre vagy a karosszériára, ez pedig sajnos egy idő után meg is látszik a gépjárművön. Mivel felverődő kavicsokkal bármikor, bármilyen környezetben lehet találkozni, a gépjármű tulajdonosoknak kell felkészülniük ezekre a helyzetekre. Ha Te is szeretnél vigyázni az autódra, és megelőznéd a kavicsok okozta károkat, válaszd a kővédő fóliázást a karosszériára!

Bővebben ...