A különböző járművek fóliázásának már nagy hagyománya van, szinte minden nap láthatunk az utakon egy-egy cégreklámot vagy egyedi dizájnt az autókon vagy motorokon. De miért kellene itt megállni, nem csak a kerekeken gurulóké a világ, manapság már a hajófóliázás is elérhető!

Sok időt fektetsz a tökéletes hajó megtalálásába, az árak összehasonlításába, mire meg lesz az az egy, amire jó szívvel mondhatod, hogy „Ez kell nekem!”. Ám adódhat az a probléma, hogy az általad választott új hajó a megrendeléskor nem kérhető színes hajótesttel, esetleg csak egy, maximum kétféle színben gondolkodhatsz. Ráadásul ennek a felára hihetetlen mértékeket ölthet főleg akkor, ha nagyobb hajót szeretnél vásárolni, de a kisebbeknél sem elhanyagolható. Ezzel szemben a hajófóliázáskor számtalan szín elérhetővé válik, arról nem is beszélve, hogy egyedi grafikát is választhatsz! Egy használt hajót pedig értelemszerűen mindenki szeretne minél inkább a saját ízlésének megfelelőre alakítani, ilyenkor is jól jön a hajófóliázás!

Nem kell attól tartanod, hogy szét kell szedni majd a hajódat, mi is tisztában vagyunk vele, hogy ez roppant nagy munka, éppen ezért bőven elegendő csupán kiemelni a vízből! A hajófóliázás sokkal rövidebb idő alatt készül el, mint a hagyományos festés, árban pedig szinte össze sem lehet őket hasonlítani, a hajófóliázás sokkal költséghatékonyabb! Persze mint mindenben, itt is a minőség az első, egy megbízható cég elengedhetetlen a tökéletes végeredményhez. Az általunk kínált fóliák élettartama rendkívül hosszú, így biztos lehetsz benne, hogy ez egy jó befektetés lesz!

Meguntad a hajód régi színét, új dizájnt szeretnél adni neki? Válaszd a hajófóliázást! Több, mint 14 éve foglalkozunk fóliázással a legkülönfélébb felületeken a gépjárművektől a bukósisakokig! Ha bármilyen kérdésed lenne mielőtt belevágsz, keress minket bátran a honlapunkon közzétett elérhetőségek bármelyikén, szívesen válaszolunk! Legyen egyedi hajód, ami teljes mértékben a te ízlésedet tükrözi, mi mindenben a segítségedre leszünk!

Autófóliázás | Átváltás a céges oldalra

taxifóliázás

Autófóliázás | Fólia típusok

Hogyan tudom
kiszámolni a
költségeimet?

Tovább

Hírek

A karosszériavédő vagy kővédő fóliázás óv a karcolásoktól!

Autóval mindenféle helyen járhat az ember, a városi aszfalton ugyanúgy, mint a poros mellékutakon, kaviccsal felszórt kocsifeljárón vagy hepehupás erdőszélen. Kinek merre visz az útja, az út milyensége is számít, főleg az autó védelme szempontjából. Az egyik valós veszélyforrást a felverődő kavicsok jelentik. Szerencsére a gyártók egyre jobb és hatékonyabb megoldásokkal állnak elő a karosszériavédő vagy kővédő fóliázás területén is.

Bővebben ...

Autók a vállalkozásodban? Ne feledkezz meg a járműdekorációról!

Manapság egyre több vállalkozásnak fontos, hogy saját járműparkot tartson fenn, például azért, hogy az üzletkötők könnyebben el tudják érni az ügyfeleket. Ezesetben a gépjárművekre nem csupán munkaeszközként érdemes tekinteni, ugyanis emellett kiváló reklámfelületet biztosítanak a cégnek, ezt pedig érdemes kihasználni. Ha a Te vállalkozásodban is fontos munkaeszközök az autók, és szeretnéd rajtuk keresztül népszerűsíteni a szolgáltatásokat, termékeket vagy magát a céget, keress bennünket a járműdekorációval kapcsolatban!

Bővebben ...

Az autófóliázás használt gépjármű esetében is szóba jöhet!

Ha az ember használt autót vásárol, természetesen elsősorban nem a gépjármű színét, hanem az állapotát veszi figyelembe. Sokan nem örülnek annak, hogy az adott színben találtak rá a megfelelő járműre, azonban nem kell túl sokáig kompromisszumot kötni a szóban forgó árnyalattal. A jó hír az, hogy autófóliázással az új tulajdonos saját ízléséhez igazíthatja a megvásárolt járművet.

Bővebben ...

Miért jobb a hajófóliázás, mint a festés?

A különböző járművek fóliázásának már nagy hagyománya van, szinte minden nap láthatunk az utakon egy-egy cégreklámot vagy egyedi dizájnt az autókon vagy motorokon. De miért kellene itt megállni, nem csak a kerekeken gurulóké a világ, manapság már a hajófóliázás is elérhető!

Bővebben ...

Előzd meg a gépjármű károkat kővédő fóliázással!

A felverődő kavicsok rengeteg gépjárműtulajdonosnak okoznak bosszúságot. Sokszor nem feltétlenül kell földúton közlekedni ahhoz, hogy az autót kavicsok érjék: gyakran a legrendezettebb útvonalon is elkerülhetetlen, hogy kisebb-nagyobb kövek pattanjanak fel a szélvédőre vagy a karosszériára, ez pedig sajnos egy idő után meg is látszik a gépjárművön. Mivel felverődő kavicsokkal bármikor, bármilyen környezetben lehet találkozni, a gépjármű tulajdonosoknak kell felkészülniük ezekre a helyzetekre. Ha Te is szeretnél vigyázni az autódra, és megelőznéd a kavicsok okozta károkat, válaszd a kővédő fóliázást a karosszériára!

Bővebben ...