Veled is előfordult már, hogy úgy érezted, nem azt szeretnéd magadnak, ami a nagy többségnek is megvan, hanem valami mást? Egyedibbet, különlegesebbet, olyat, amit nem lehet összetéveszteni mással. Ez az igény sok autótulajdonosban felvetődik, egyáltalán nem ritka, hogy szeretnék kihozni a legtöbbet az autójukból. 

Az autódat egy bizonyos kinézettel vásárolod meg, de nem kell ugyanolyannak maradnia. A jármű színe és fénye is lehet egészen egyedi. Az autófóliázás tökéletes megoldás akkor, ha egy rugalmas megoldást keresel, nem veted meg a hatalmas választékot és a költséghatékonyságot is szem előtt tartod. Vigyázz, mert az autófóliázás is okozhat csalódást Neked, méghozzá akkor, ha nem választod ki jól a helyet, ahol megcsinálják és ha nem jól választod ki a fóliát, ami az autóra kerül. 

Ha minket megtaláltál, akkor már nagy baj nem lehet. Az ország legnagyobb autófólia választéka ugyanis nálunk található! A kiemelkedő minőségű autófóliázás a széles és színvonalas választéknál kezdődik. Ezt biztosítjuk minden ügyfelünknek.

Az autófólia választékunk kimagaslóan sokszínű, ez pedig annak köszönhető, hogy az országban egyedüliként forgalmazunk nagyobb fóliakínálatot. Tudjuk, hogy csak akkor lesz tartós és szép az autófóliázás végeredménye, ha az alapanyag is színvonalas, ennek megfelelően valamennyi termékünk kiváló minőséget képvisel, hiszen olyan elismert gyártók termékeit kínáljuk, mint például a 3M.

Akármilyen külsőt, színt és fényt képzeltél el az autódnak, ne aggódj, mert szinte biztos, hogy találsz hozzá megfelelő fóliát a kínálatunkban! Amint kiválasztottad a Neked tetsző autófóliát, már el is kezdünk dolgozni vele. A felkészült és profi csapatunk hamarosan elkészül az autófóliázással és Te egy vadonatúj külsejű autóval gördülhetsz ki a műhelyünkből! 

Lépj kapcsolatba a kollégáinkkal és rendelj tőlünk kiváló ár-érték arányban autófóliázást! A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén elérsz minket!

Autófóliázás | Átváltás a céges oldalra

taxifóliázás

Autófóliázás | Fólia típusok

Hogyan tudom
kiszámolni a
költségeimet?

Tovább

Hírek

Üvegtető hatású fólia, magas fényű kivitelben, fekete színben, prémiumkategóriás autókhoz!

Egy autót sokféle kiegészítővel, tuninggal lehet egyedibbé, stílusosabbá tenni. Ha egy autó tulajdonos nem szeretne tipikusan családi autó külsejű járművel közlekedni, akkor választhat például üvegtetőt is az autóra. Az üvegtető garantáltan nem egy megszokott kiegészítő, nagyon sportos, nagyvilági hatást kelt és kiemeli a járművet az átlagos autók közül. Csak egy bökkenő van, relatíve sokba kerül és az átalakítást is meg kell csináltatni. Mit szólnál hozzá, ha nem kellene lemondanod az üvegtető látványáról és még a pénzed is megmaradna? A megoldás az üvegtető hatású fólia!

Bővebben ...

A céges autódekoráció a járműflották nagy dobása!

Rengeteg cég rendelkezik járműflottával, hiszen ez számos tevékenységhez elengedhetetlen. Nagyon fontos azonban, hogy ilyenkor ne csak a járművek közlekedésben nyújtott előnyeit használjuk ki, hanem a felületüket is, hiszen kiváló reklámhordozóként is funkcionálnak. Cégünk régóta foglalkozik flottadekorációval, aminek köszönhetően Te is egyszerűen kihasználhatod a mozgó reklámfelületeket.

Bővebben ...

Hővédő fólia autókra: zárd ki a zavaró hőséget!

Szeretsz nyáron autóba pattanni és elvezetni vidékre egy kis strandolásra, kirándulásra? Csak az a fránya hőség ne lenne! Az autó légkondicionálója nem mehet állandóan és van, aki nem is kedveli, mert érzékeny az állandóan az utastérbe süvítő hideg levegőre. Még nincsen hővédő fólia az autód szélvédőjén? Itt a tökéletes alkalom, hogy változtass ezen!

Bővebben ...

Autófóliázás: az ország legnagyobb autófólia választéka itt található!

Veled is előfordult már, hogy úgy érezted, nem azt szeretnéd magadnak, ami a nagy többségnek is megvan, hanem valami mást? Egyedibbet, különlegesebbet, olyat, amit nem lehet összetéveszteni mással. Ez az igény sok autótulajdonosban felvetődik, egyáltalán nem ritka, hogy szeretnék kihozni a legtöbbet az autójukból. 

Bővebben ...

Professzionális teljes autóbevonás, azaz a wrapping!

Az autódekoráció eddig leglátványosabb eredménnyel járó műfaja az autó bevonás, más néven a wrapping. A járműfóliázás nem olyasmi, amit szakmai képzettség nélkül meg lehet csinálni, legalábbis nem úgy, hogy az ár a munka értékével arányos legyen. Egyetlen ügyfél sem örül annak, ha az autó bevonást rövidesen meg kell ismételtetnie ugyanolyan áron vagy még drágábban, mert az eredmény alulmúlta a várakozásokat. A karosszéria fóliázás lehet mestermunka vagy pedig lehet kritikán aluli minőségű is. Annak a műhelynek, ahol autó bevonást, autófóliázást hirdetnek, rendelkeznie kell mindennel, ami a tartós, esztétikus és a funkcióját maradéktalanul betölteni tudó autófóliázáshoz szükséges.

Bővebben ...