Szeretsz nyáron autóba pattanni és elvezetni vidékre egy kis strandolásra, kirándulásra? Csak az a fránya hőség ne lenne! Az autó légkondicionálója nem mehet állandóan és van, aki nem is kedveli, mert érzékeny az állandóan az utastérbe süvítő hideg levegőre. Még nincsen hővédő fólia az autód szélvédőjén? Itt a tökéletes alkalom, hogy változtass ezen!

A hővédő autófólia vagy más néven a fényvédő autófólia felrakása olyan lehetőség, amivel ma már minden autósnak élnie kell. Gondolj bele, hogy a forró nyári hónapokban mennyivel kellemesebb lehet a klíma az autóban. Mindezt pedig a szélvédőkre rögzített hővédő fóliákkal lehet egyszerűen elérni. Nemcsak nyáron, hanem sokszor még ősszel, illetve már tavasszal is nagyot ugorhat a hőmérséklet. Egy tűző napon parkoló autóban percek alatt felforrósodhat a levegő és nem a jó értelemben. A speciális hővédő fóliákkal a szélvédőkön azonban mér nem kell többet emiatt aggódnod.

hővédő fólia Neked és az utasaidnak sokkal kellemesebb klímát tud biztosítani, mert megakadályozza, hogy a napsugarak felmelegítsék a teret. A korszerű fóliák már sokkal többet tudnak, mint a felmelegedést megakadályozni, mert szabályozzák a betekintést és a káros, bőrrákot okozó UV sugaraktól is védenek.

Amennyiben ránk bízod a hővédő fólia kivitelezését és tőlünk vásárolsz fényvédő autófóliázást, akkor nem felejtjük el átadni a műbizonylatot sem a fóliáról. A műbizonylat egy hologrammal és sorszámmal ellátott dokumentum, amire szükséged lesz majd a későbbiekben műszaki vizsga vagy akár közúti ellenőrzés során is. Ez azért fontos, mert ezzel a papírral tudod igazolni, hogy a fóliák megfelelnek a törvényi szabályozásban foglalt követelményeknek. A fóliázott szélvédő, illetve az oldalablakok ugyanis fényáteresztő képesség szempontjából nem produkálhatnak 75% kisebb teljesítményt.

Tehát keress fel minket haladéktalanul és egyeztess kollégáinkkal időpontot a hővédő fóliázásra! A honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén tudsz velünk kapcsolatba lépni!

Autófóliázás | Átváltás a céges oldalra

taxifóliázás

Autófóliázás | Fólia típusok

Hogyan tudom
kiszámolni a
költségeimet?

Tovább

Hírek

Hővédő fólia autókra: zárd ki a zavaró hőséget!

Szeretsz nyáron autóba pattanni és elvezetni vidékre egy kis strandolásra, kirándulásra? Csak az a fránya hőség ne lenne! Az autó légkondicionálója nem mehet állandóan és van, aki nem is kedveli, mert érzékeny az állandóan az utastérbe süvítő hideg levegőre. Még nincsen hővédő fólia az autód szélvédőjén? Itt a tökéletes alkalom, hogy változtass ezen!

Bővebben ...

Autófóliázás: az ország legnagyobb autófólia választéka itt található!

Veled is előfordult már, hogy úgy érezted, nem azt szeretnéd magadnak, ami a nagy többségnek is megvan, hanem valami mást? Egyedibbet, különlegesebbet, olyat, amit nem lehet összetéveszteni mással. Ez az igény sok autótulajdonosban felvetődik, egyáltalán nem ritka, hogy szeretnék kihozni a legtöbbet az autójukból. 

Bővebben ...

Professzionális teljes autóbevonás, azaz a wrapping!

Az autódekoráció eddig leglátványosabb eredménnyel járó műfaja az autó bevonás, más néven a wrapping. A járműfóliázás nem olyasmi, amit szakmai képzettség nélkül meg lehet csinálni, legalábbis nem úgy, hogy az ár a munka értékével arányos legyen. Egyetlen ügyfél sem örül annak, ha az autó bevonást rövidesen meg kell ismételtetnie ugyanolyan áron vagy még drágábban, mert az eredmény alulmúlta a várakozásokat. A karosszéria fóliázás lehet mestermunka vagy pedig lehet kritikán aluli minőségű is. Annak a műhelynek, ahol autó bevonást, autófóliázást hirdetnek, rendelkeznie kell mindennel, ami a tartós, esztétikus és a funkcióját maradéktalanul betölteni tudó autófóliázáshoz szükséges.

Bővebben ...

A karosszériavédő vagy kővédő fóliázás óv a karcolásoktól!

Autóval mindenféle helyen járhat az ember, a városi aszfalton ugyanúgy, mint a poros mellékutakon, kaviccsal felszórt kocsifeljárón vagy hepehupás erdőszélen. Kinek merre visz az útja, az út milyensége is számít, főleg az autó védelme szempontjából. Az egyik valós veszélyforrást a felverődő kavicsok jelentik. Szerencsére a gyártók egyre jobb és hatékonyabb megoldásokkal állnak elő a karosszériavédő vagy kővédő fóliázás területén is.

Bővebben ...

Autók a vállalkozásodban? Ne feledkezz meg a járműdekorációról!

Manapság egyre több vállalkozásnak fontos, hogy saját járműparkot tartson fenn, például azért, hogy az üzletkötők könnyebben el tudják érni az ügyfeleket. Ezesetben a gépjárművekre nem csupán munkaeszközként érdemes tekinteni, ugyanis emellett kiváló reklámfelületet biztosítanak a cégnek, ezt pedig érdemes kihasználni. Ha a Te vállalkozásodban is fontos munkaeszközök az autók, és szeretnéd rajtuk keresztül népszerűsíteni a szolgáltatásokat, termékeket vagy magát a céget, keress bennünket a járműdekorációval kapcsolatban!

Bővebben ...