Rengeteg cég rendelkezik járműflottával, hiszen ez számos tevékenységhez elengedhetetlen. Nagyon fontos azonban, hogy ilyenkor ne csak a járművek közlekedésben nyújtott előnyeit használjuk ki, hanem a felületüket is, hiszen kiváló reklámhordozóként is funkcionálnak. Cégünk régóta foglalkozik flottadekorációval, aminek köszönhetően Te is egyszerűen kihasználhatod a mozgó reklámfelületeket.

céges autódekoráció mindenképpen jó befektetés a flottával rendelkező vállalkozások részére. Mivel a járművek folyamatosan mozgásban vannak, a város, illetve az ország minden pontján felhívhatják az emberek figyelmét a cégre, így rengeteg potenciális ügyfél válik elérhetővé. Természetesen fontos az is, hogy pontosan milyen is a flottadekoráció. Fontos, hogy figyelemfelkeltő legyen, ennek érdekében érdemes egy picit játszani a színekkel és a formákkal. Ha felirat is kerül a járművekre, az legyen nagy, jól olvasható, frappáns, ami felkelti az érdeklődést. Mindenképp célszerű úgy megtervezni a céges autódekorációt, hogy a logó is bele legyen szerkesztve, de nem maradhat le a cégnév, illetve valamilyen elérhetőség sem. A legpraktikusabb általában a telefonszám és a honlap címe. Fontos, hogy feltüntessük a főbb termékeket, illetve szolgáltatásokat, de törekedjünk arra, hogy csak címszavak legyenek, mert a hosszú mondatokat csak nagyon kevesen olvassák el. Jó, ha a flottadekoráció illeszkedik a céges arculathoz, természetesen ennek megtervezésében is szívesen állunk rendelkezésedre. Nagy tapasztalattal és egyedi megoldásokkal várunk, ráadásul a szolgáltatást kedvező áron biztosítjuk. Biztos lehetsz benne, hogy az álalunk kivitelezett flottadekorációban nem fogsz csalódni, hiszen így a járművek igényes megjelenést kapnak, ráadásul kiváló reklámot is biztosítanak a vállalkozásodnak.

Amennyiben úgy döntöttél, hogy szeretnéd kihasználni a céges autódekoráció nyújtotta előnyöket és megbízható céget keresel a kivitelezéshez, a legjobb helyen jársz! Keress fel minket bizalommal a részletekért a megadott elérhetőségeinken, munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésedre!

Autófóliázás | Átváltás a céges oldalra

taxifóliázás

Autófóliázás | Fólia típusok

Hogyan tudom
kiszámolni a
költségeimet?

Tovább

Hírek

A céges autódekoráció a járműflották nagy dobása!

Rengeteg cég rendelkezik járműflottával, hiszen ez számos tevékenységhez elengedhetetlen. Nagyon fontos azonban, hogy ilyenkor ne csak a járművek közlekedésben nyújtott előnyeit használjuk ki, hanem a felületüket is, hiszen kiváló reklámhordozóként is funkcionálnak. Cégünk régóta foglalkozik flottadekorációval, aminek köszönhetően Te is egyszerűen kihasználhatod a mozgó reklámfelületeket.

Bővebben ...

Hővédő fólia autókra: zárd ki a zavaró hőséget!

Szeretsz nyáron autóba pattanni és elvezetni vidékre egy kis strandolásra, kirándulásra? Csak az a fránya hőség ne lenne! Az autó légkondicionálója nem mehet állandóan és van, aki nem is kedveli, mert érzékeny az állandóan az utastérbe süvítő hideg levegőre. Még nincsen hővédő fólia az autód szélvédőjén? Itt a tökéletes alkalom, hogy változtass ezen!

Bővebben ...

Autófóliázás: az ország legnagyobb autófólia választéka itt található!

Veled is előfordult már, hogy úgy érezted, nem azt szeretnéd magadnak, ami a nagy többségnek is megvan, hanem valami mást? Egyedibbet, különlegesebbet, olyat, amit nem lehet összetéveszteni mással. Ez az igény sok autótulajdonosban felvetődik, egyáltalán nem ritka, hogy szeretnék kihozni a legtöbbet az autójukból. 

Bővebben ...

Professzionális teljes autóbevonás, azaz a wrapping!

Az autódekoráció eddig leglátványosabb eredménnyel járó műfaja az autó bevonás, más néven a wrapping. A járműfóliázás nem olyasmi, amit szakmai képzettség nélkül meg lehet csinálni, legalábbis nem úgy, hogy az ár a munka értékével arányos legyen. Egyetlen ügyfél sem örül annak, ha az autó bevonást rövidesen meg kell ismételtetnie ugyanolyan áron vagy még drágábban, mert az eredmény alulmúlta a várakozásokat. A karosszéria fóliázás lehet mestermunka vagy pedig lehet kritikán aluli minőségű is. Annak a műhelynek, ahol autó bevonást, autófóliázást hirdetnek, rendelkeznie kell mindennel, ami a tartós, esztétikus és a funkcióját maradéktalanul betölteni tudó autófóliázáshoz szükséges.

Bővebben ...

A karosszériavédő vagy kővédő fóliázás óv a karcolásoktól!

Autóval mindenféle helyen járhat az ember, a városi aszfalton ugyanúgy, mint a poros mellékutakon, kaviccsal felszórt kocsifeljárón vagy hepehupás erdőszélen. Kinek merre visz az útja, az út milyensége is számít, főleg az autó védelme szempontjából. Az egyik valós veszélyforrást a felverődő kavicsok jelentik. Szerencsére a gyártók egyre jobb és hatékonyabb megoldásokkal állnak elő a karosszériavédő vagy kővédő fóliázás területén is.

Bővebben ...