Rengeteg cég rendelkezik járműflottával, hiszen ez számos tevékenységhez elengedhetetlen. Nagyon fontos azonban, hogy ilyenkor ne csak a járművek közlekedésben nyújtott előnyeit használjuk ki, hanem a felületüket is, hiszen kiváló reklámhordozóként is funkcionálnak. Cégünk régóta foglalkozik flottadekorációval, aminek köszönhetően Te is egyszerűen kihasználhatod a mozgó reklámfelületeket.

céges autódekoráció mindenképpen jó befektetés a flottával rendelkező vállalkozások részére. Mivel a járművek folyamatosan mozgásban vannak, a város, illetve az ország minden pontján felhívhatják az emberek figyelmét a cégre, így rengeteg potenciális ügyfél válik elérhetővé. Természetesen fontos az is, hogy pontosan milyen is a flottadekoráció. Fontos, hogy figyelemfelkeltő legyen, ennek érdekében érdemes egy picit játszani a színekkel és a formákkal. Ha felirat is kerül a járművekre, az legyen nagy, jól olvasható, frappáns, ami felkelti az érdeklődést. Mindenképp célszerű úgy megtervezni a céges autódekorációt, hogy a logó is bele legyen szerkesztve, de nem maradhat le a cégnév, illetve valamilyen elérhetőség sem. A legpraktikusabb általában a telefonszám és a honlap címe. Fontos, hogy feltüntessük a főbb termékeket, illetve szolgáltatásokat, de törekedjünk arra, hogy csak címszavak legyenek, mert a hosszú mondatokat csak nagyon kevesen olvassák el. Jó, ha a flottadekoráció illeszkedik a céges arculathoz, természetesen ennek megtervezésében is szívesen állunk rendelkezésedre. Nagy tapasztalattal és egyedi megoldásokkal várunk, ráadásul a szolgáltatást kedvező áron biztosítjuk. Biztos lehetsz benne, hogy az álalunk kivitelezett flottadekorációban nem fogsz csalódni, hiszen így a járművek igényes megjelenést kapnak, ráadásul kiváló reklámot is biztosítanak a vállalkozásodnak.

Amennyiben úgy döntöttél, hogy szeretnéd kihasználni a céges autódekoráció nyújtotta előnyöket és megbízható céget keresel a kivitelezéshez, a legjobb helyen jársz! Keress fel minket bizalommal a részletekért a megadott elérhetőségeinken, munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésedre!

Autófóliázás | Átváltás a céges oldalra

taxifóliázás

Autófóliázás | Fólia típusok

Hogyan tudom
kiszámolni a
költségeimet?

Tovább

Hírek

A kővédő fólia segít megóvni a karosszériát!

Az autótulajdonosok többsége mindent megtesz azért, hogy megóvja járművét a sérülésektől. Sajnos azonban hiába vezet valaki nagyon óvatosan, vannak elkerülhetetlen esetek. Ilyen az, ha más  sofőr hibájából történik baleset, de ezek közé tartozik még az ajtó rányitás vagy a kőfelverődés is. Mindent kiküszöbölni nem lehet, de a kövek okozta sérülést igen. Ma már létezik ugyanis kavicsvédő fólia, ami a karosszéria épségét hivatott megóvni.

Bővebben ...

Üvegtető hatású fólia, magas fényű kivitelben, fekete színben, prémiumkategóriás autókhoz!

Egy autót sokféle kiegészítővel, tuninggal lehet egyedibbé, stílusosabbá tenni. Ha egy autó tulajdonos nem szeretne tipikusan családi autó külsejű járművel közlekedni, akkor választhat például üvegtetőt is az autóra. Az üvegtető garantáltan nem egy megszokott kiegészítő, nagyon sportos, nagyvilági hatást kelt és kiemeli a járművet az átlagos autók közül. Csak egy bökkenő van, relatíve sokba kerül és az átalakítást is meg kell csináltatni. Mit szólnál hozzá, ha nem kellene lemondanod az üvegtető látványáról és még a pénzed is megmaradna? A megoldás az üvegtető hatású fólia!

Bővebben ...

A céges autódekoráció a járműflották nagy dobása!

Rengeteg cég rendelkezik járműflottával, hiszen ez számos tevékenységhez elengedhetetlen. Nagyon fontos azonban, hogy ilyenkor ne csak a járművek közlekedésben nyújtott előnyeit használjuk ki, hanem a felületüket is, hiszen kiváló reklámhordozóként is funkcionálnak. Cégünk régóta foglalkozik flottadekorációval, aminek köszönhetően Te is egyszerűen kihasználhatod a mozgó reklámfelületeket.

Bővebben ...

Hővédő fólia autókra: zárd ki a zavaró hőséget!

Szeretsz nyáron autóba pattanni és elvezetni vidékre egy kis strandolásra, kirándulásra? Csak az a fránya hőség ne lenne! Az autó légkondicionálója nem mehet állandóan és van, aki nem is kedveli, mert érzékeny az állandóan az utastérbe süvítő hideg levegőre. Még nincsen hővédő fólia az autód szélvédőjén? Itt a tökéletes alkalom, hogy változtass ezen!

Bővebben ...

Autófóliázás: az ország legnagyobb autófólia választéka itt található!

Veled is előfordult már, hogy úgy érezted, nem azt szeretnéd magadnak, ami a nagy többségnek is megvan, hanem valami mást? Egyedibbet, különlegesebbet, olyat, amit nem lehet összetéveszteni mással. Ez az igény sok autótulajdonosban felvetődik, egyáltalán nem ritka, hogy szeretnék kihozni a legtöbbet az autójukból. 

Bővebben ...