AUTÓFÓLIÁZÁS MAGAS MINŐSÉGBEN, GARANCIÁVAL!
kovedo-foliazas-kofelvereodes-elleni-vedelem-2

5 ok, amiért az autófóliázás jobb választás a fényezésnél

Az autófóliázásnak több előnye is van a fényezéssel szemben. Az alábbiakban bemutatjuk, mik ezek és miért éri meg jobban az autófóliázást választani.

Az autótulajdonosok többsége - érthető módon - igyekszik vigyázni a járművére, ápolja, rendszeresen karbantartja annak érdekében, hogy minél tovább élvezhesse az előnyeit. Azonban sajnos számolni kell vele, hogy óhatatlanul is érik kisebb-nagyobb sérülések a karosszériát, szerencsésebb esetben csak a fényezést. Ez igen bosszantó, és természetes, hogy az ember elgondolkozik az újra fényezésen, azonban jó tudni, hogy ma már nem ez az egyetlen megoldás.

Ha szeretnénk egy kicsit felújítani, felfrissíteni az autónk kinézetét, akkor a karosszéria javítás után a fényezés tűnik kézenfekvőnek, ám ez egy időigényes és költséges megoldás. Az alábbiakban öt érvet mutatunk be amellett, hogy miért érdemes inkább a karosszéria fóliázás mellett döntened.

1. Alacsonyabb árfekvés

Az autó teljes fényezésének ára sok mindentől függ, de semmiképp sem olcsó mulatság. Sajnos könnyen elérheti akár a milliós nagyságrendet is, ezért érdemes alaposan átgondolni. Az autófóliázás ezzel szemben jelentősen kisebb kiadással jár, bár az is tény, hogy a magas minőségű fóliázás sem két fillér. A kedvezőbb ár nyilvánvalóan mindenkit pozitívan érint, de az olyan helyzetekben is könnyebbé teszi a döntést, amikor a fényezésre vagy fóliázásra csupán esztétikai okokból kerülne sor, például azért, mert a tulajdonos megunta a jármű színét.

Itt kell megemlíteni azt is, hogy fényezés esetén a különleges színek jóval drágábbak, míg fóliázással költségesebb ugyan például a színváltós vagy a texturált design, de még ezek is abszolút a megfizethető kategóriába tartoznak. Ha egyedi megjelenést szeretnél, akkor mindenképp a karosszéria fóliázás lesz a nyerő.

kővédő fóliázás, kőfelvereődés elleni védelem

2. Tartósság

Sokan tartanak tőle, de a fólia nem lesz kevésbé tartós, mint a fényezés, sőt, a mikro karcoktól védi is az eredeti felületet. Érdemes azt is szem előtt tartani, hogy ha a fólia sérül meg, akkor elég csak azt az egy alkatrészt vagy elemet újra fóliáztatni.

3. A kivitelezés időszükséglete

A karosszéria fóliázás jóval kevesebb időt vesz igénybe, mint a fényezés. Ennek kifejezetten akkor van nagy jelentősége, ha az autó használata nélkülözhetetlen, de persze senki sem szívesen hagyja túl sokáig szervizben a járművét. A teljes autófóliázás mindössze 3 nap, vagyis nem kell hetekre megválnod az autódtól.

4. Látvány

A fóliázásnak köszönhetően gyakorlatilag bármilyen designt kaphat a kedvenc négykerekűd. És itt nem csak a színekre és különleges - például matt - felületekre kell gondolni, hanem arra is, hogy ezt akár marketing célokra is kihasználhatod. A járművön helyet kaphat a céged logója, elérhetősége, így egy csapásra két legyet üthetsz: nem csak szebb lesz, hanem a vállalkozásodat is népszerűsítheted vele.

kővédő fóliázás, kőfelvereődés elleni védelem

5. Kőfelverődés elleni védelem

A kővédő fóliázás, ahogyan a nevében is benne van, óvja a felverődő kövek ellen a karosszériát. A felverődést megakadályozni nem igazán lehet, de a fényezést megvédeni nem lehetetlen. Persze a fólia is sérülhet a kövek miatt, de a fényezés alatta ép marad, ami bizony sokat számít, ha egyszer el szeretnéd adni a járművet.

Fontos kihangsúlyozni, hogy a fóliázás nem minden esetben állja meg a helyét az újra fényezés helyett. Ha a fényezés már alapból nem megfelelő, rossz állapotú, akkor a fóliázás sem fog rajta szépen mutatni és nem biztos, hogy kellőképpen oda tud tapadni.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet az autófóliázás iránt, ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot és bátran tedd fel a további felmerülő kérdéseidet munkatársainknak! A megadott elérhetőségeink bármelyikén szívesen adunk bővebb felvilágosítást a szolgáltatásról, illetve a fólia típusokról.

A karosszéria fóliázás szabályai
Autófóliázás lépésről lépésre

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://bege.hu/