flotta-foliazas-002

Rengeteg cég rendelkezik járműflottával, hiszen ez számos tevékenységhez elengedhetetlen. Nagyon fontos azonban, hogy ilyenkor ne csak a járművek közlekedésben nyújtott előnyeit használjuk ki, hanem a felületüket is, hiszen kiváló reklámhordozóként is funkcionálnak. Cégünk régóta foglalkozik flottadekorációval, aminek köszönhetően Te is egyszerűen kihasználhatod a mozgó reklámfelületeket.

céges autódekoráció mindenképpen jó befektetés a flottával rendelkező vállalkozások részére. Mivel a járművek folyamatosan mozgásban vannak, a város, illetve az ország minden pontján felhívhatják az emberek figyelmét a cégre, így rengeteg potenciális ügyfél válik elérhetővé. Természetesen fontos az is, hogy pontosan milyen is a flottadekoráció. Fontos, hogy figyelemfelkeltő legyen, ennek érdekében érdemes egy picit játszani a színekkel és a formákkal. Ha felirat is kerül a járművekre, az legyen nagy, jól olvasható, frappáns, ami felkelti az érdeklődést. Mindenképp célszerű úgy megtervezni a céges autódekorációt, hogy a logó is bele legyen szerkesztve, de nem maradhat le a cégnév, illetve valamilyen elérhetőség sem. A legpraktikusabb általában a telefonszám és a honlap címe. Fontos, hogy feltüntessük a főbb termékeket, illetve szolgáltatásokat, de törekedjünk arra, hogy csak címszavak legyenek, mert a hosszú mondatokat csak nagyon kevesen olvassák el. Jó, ha a flottadekoráció illeszkedik a céges arculathoz, természetesen ennek megtervezésében is szívesen állunk rendelkezésedre. Nagy tapasztalattal és egyedi megoldásokkal várunk, ráadásul a szolgáltatást kedvező áron biztosítjuk. Biztos lehetsz benne, hogy az álalunk kivitelezett flottadekorációban nem fogsz csalódni, hiszen így a járművek igényes megjelenést kapnak, ráadásul kiváló reklámot is biztosítanak a vállalkozásodnak.

Amennyiben úgy döntöttél, hogy szeretnéd kihasználni a céges autódekoráció nyújtotta előnyöket és megbízható céget keresel a kivitelezéshez, a legjobb helyen jársz! Keress fel minket bizalommal a részletekért a megadott elérhetőségeinken, munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésedre!