Napjainkban az autó sokszor nem csupán egy közlekedési eszköz szerepét tölti be, hanem egy hobbiét is: sokan imádják fejleszteni, csinosítani, tuningolni, és ehhez ma már számtalan lehetőség van. Csak a fantázia szabhat határt, szinte minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy egy igazán egyedi és gyönyörű autót varázsoljunk egy átlagos járműből. A legújabb őrület például a fényszóró sötétítés, illetve színezés.

A fényszóró sötétítés egy igen különleges módja a tuningolásnak. Hazánkban még nem annyira elterjedt, ezért az ilyen autó valóban feltűnést kelt bárhol. Ráadásul nem csak a fényszóró sötétítésére van lehetőség, hanem a színezésére is: különféle hatásokat érhetünk el, ha színes fóliákat helyezünk a fényszórókra. A kék fényszóró például komolyabbá és rideggé varázsolja a járművet, míg ha sárgát vagy narancssárgát választunk, teljesen más hangulatot idézhetünk elő. Attól sem kell félni, hogy esetleg hamar megunnád a színt, mert a fólia bármikor leszedhető, illetve másikra cserélhető.

fenyszoro sotetites

Érdemes lehet kicsit kihasználni a lehetőségeket és játszani a színekkel: egy kék színű autó fényszóróin nagyon jól mutat a kék fólia, de a komplementer színnel, vagyis a sárgával igazán vad lesz az összhatás. Szinte minden járműnek jól áll az egyszerű sötétítés is, ami kicsit visszafogottabb, mégis elegáns.

A fényszóró sötétítésnek megvannak a gyakorlati előnyei is: a fóliával egy hatékony védőréteget kapnak a fényszórók, megvédve azokat a karcolástól, kőfelverődés nyomaitól. Így hosszú távon akár spórolhatsz is, hiszen a sérült fényszórókat mielőbb javíttatni kellene. A fényszóró sötétítés teljesen szabályos, kétféle fokozatban is elérhető, valamint felszerelhető az első és a hátsó lámpákra egyaránt.

Hobbid az autód tuningolása? Szeretnél többet tudni a fényszóró sötétítésről? Különlegessé varázsolnád valamivel kedvenc járművedet, de még nem tudod, mivel? Fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, munkatársaink készséggel válaszolnak minden kérdésedre!