AUTÓFÓLIÁZÁS MAGAS MINŐSÉGBEN, GARANCIÁVAL!
algagatlo-folia

Algagátló fólia hajókra a fenntartható jövőért

A hajók és a természetes vizek védelme egyszerre megvalósítható. Az algagátló fólia új változata minden hajós felelősségteljes választása.

A hajófóliázás hazánkban új innovációt képviselő termékéről van szó. A hajófólia, ami 2018-ban az év terméke elismerést bezsebelte, japán gyártmány. Valójában nem olyan új, hiszen már 8-9 éve létezik. Elmondható róla, hogy világszerte kitűnően teljesít, tankerek, vitorlások, jachtok stb. kapnak ilyen hajófóliát.

Akár 10 évig is jól védi a hajótestet, amit nem kell újra festeni, csiszolni ez alatt az idő alatt. Az alga megtelepszik a hajó testén, amit nemcsak elcsúfít ezzel, de le is lassítja a vízi járművet, így több üzemanyagot kell felhasználni a haladáshoz, ráadásul a hajó tisztítása is plusz idő, fáradtság és költség.

Zéró emissziós algagátló fóliáról van szó, ami azt jelenti, hogy nem környezetszennyező. Természetesen léteznek egyéb típusú algagátló rendszerek is hajókra tervezve, ám ezek olyan anyagokat tartalmaznak sajnos, amik káros hatással vannak a környezetre. Az algagátló festékből használat közben folyamatosan oldódnak ki a romboló hatású vegyületek és beszennyezik a vizet.

Maga a Balaton is veszélyben emiatt, ahol szezonban igen élénk a hajózás. Ez önmagában is szennyezi a tavat, de éveken keresztül egyre nagyobb terhelést jelent a tó számára. A vegyi anyagok, nehézfémek kb. 15 tonnányi mennyiségben jutnak a vízbe csupán egy év leforgása alatt, beláthatatlan károkat okozva a víz élővilágában. Minden természetes víz veszélyben van, ahol régi típusú algagátló festékkel kezelt hajók közlekednek.

A zéró emissziós algagátló fólia ezzel szemben egyáltalán nem szennyezi mérgező vegyületekkel a magyar tenger vizét. A fólia egyszerűen tisztítható, a használata nem jelent megterhelést a hajó tulajdonosa számára, csak élvezni kell az innovatív fóliát, ami elegáns, fekete színnel teszi teljessé a hajótestet.

Óvd a vizeinket, spórolj fáradtságot, időt, pénzt és védd a hajódat egyszerre!

Védd a céges autót kővédő fóliázással!
Kővédő fóliázás a fényezés védelme érdekében

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://bege.hu/