AUTÓFÓLIÁZÁS MAGAS MINŐSÉGBEN, GARANCIÁVAL!
bege.hu_1

Autófóliázás a fényezés védelme érdekében

Az autófóliázást a fényezés védelme miatt is érdemes megfontolni. A kőfelverődések csúnya nyomaitól kímélheted meg a fényezést a fóliának köszönhetően.

Az autótulajdonosok többsége mindent megtesz járműve épségéért. Teljesen természetes, hogy az ember igyekszik vigyázni a fényezésre, melynek már egy kis sérülése is köztudottan rozsdásodást indíthat be, az anyagi (és esztétikai) hátrányról nem is beszélve. Sajnos vannak olyan esetek, amikor még a legnagyobb óvatosság és odafigyelés is kevés és csorbul a fényezés tökéletessége.

Mitől sérülhet a fényezés?

A leggyakoribb ok a kőfelverődés. Bármilyen óvatosan vezet az ember, elkerülhetetlen, hogy kisebb-nagyobb kövek verődjenek fel az útról, amik időnként sajnos pont az autót veszik célba. Kőfelverődés nyomokkal nem ritkán lehet találkozni a szélvédőn is.

Mivel rossz minőségű, kátyús úton nagyobb eséllyel verődnek fel kövek, ilyenkor mindenképp érdemes lassabban menni, de ugyanúgy vigyázni kell pocsolyába való hajtáskor is, hiszen nem tudhatjuk, milyen mély a kátyú.

Milyen veszélyek leselkednek még a fényezésre?

Természetesen ez nagyban függ attól is, hogy hol parkolunk és általában milyen utakon közlekedünk. Egy zárt parkolóban álló autónál sokkal kisebb a kockázata a fényezés sérülésének, sőt, bizonyos rizikófaktorok ezzel szinte teljesen kiiktathatók. Nem ritka, hogy leeső faágak okoznak kisebb karcokat, persze ez főleg szeles, viharos időben fordul elő.

Ha nem saját, zárt parkolóban áll a kocsi, akkor számolni kell az ajtórányitás esélyével is, illetve azzal, hogy egy másik sofőr figyelmetlenségből nekitolat vagy meghúzza az autót, ráadásul sajnos nem mindenki hagyja meg az elérhetőségeit a biztosítóval való ügyintézéshez.

Szűk úton haladva, ahol például bokrok, fák lógnak be az útra, szintén könnyű karcokat összeszedni.

A fényezésre tehát sokféle veszély leselkedik, és már csak az autó anyagi értéke miatt is érdemes gondoskodni a megfelelő védelemről. Erre ma már többféle megoldás is van, de az egyik legkézenfekvőbb és legpraktikusabb megoldás egyértelműen a kővédő fóliázás.

bege.hu 3

Miért a kővédő fóliázás a legjobb választás?

Mert a komplett karosszéria védelméről gondoskodik, hiszen teljesen körbe veszi az autót. Akár kőfelverődés ellen, akár ajtórányitás vagy más sérülés elleni védelemről van szó, egy jó minőségű, szakszerűen telepített kővédő fóliázás megvédi kedvenc négykerekűd épségét.

A fóliázásnak esztétikai előnyei is vannak: létezik átlátszó autófólia is, ami megjelenésében semmit sem változtat az autón, de akár színes is választható, amivel egy fényezés árának a töredékéért változtathatod meg a jármű színét. Természetesen az eredeti szín megmarad, a fényezésben semmilyen kárt nem okoz a fólia, így nem kell attól tartanod, hogy eladás esetén bármilyen problémát vagy hátrányt jelentene, sőt: az, hogy az eredeti fényezés sérülésmentes, hatalmas plusz pontot jelent majd az érdeklődők szemében!

Mire figyelj, ha a karosszéria védő fólia mellett döntesz?

Elsősorban arra, hogy mindenképp jó minőségű fóliát válassz, és profi csapatra bízd a telepítését. Ahhoz ugyanis, hogy a fólia jól megtapadjon és szép legyen a végeredmény, megfelelően elő kell készíteni az autót, illetve bizonyos mértékű szétszerelés is elengedhetetlen. Természetesen cégünkre a teljes folyamat során számíthatsz, ránk bízhatod az előkészítést és a fólia telepítését is.

Amennyiben sikerült felkeltenünk az érdeklődésedet a kővédő fólia iránt, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink szívesen tájékoztatnak a részletekről és válaszolnak minden további felmerülő kérdésedre.

Az autófóliák karbantartása: hogyan őrizzük meg a ...
A karosszéria fóliázás szabályai

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://bege.hu/