AUTÓFÓLIÁZÁS MAGAS MINŐSÉGBEN, GARANCIÁVAL!
karosszéria fóliázás

Autófóliázás lépésről lépésre

Ha ránk bízod az autófóliázást, az egyetlen teendőd, hogy élvezed a megújult karosszéria látványát, de azért jó, ha tudod, mi fog történni kedvenc járgányoddal!

Tény, hogy az autók többsége tömegtermékként gördül le a gyártósorról, de ez nem jelenti azt, hogy később se lehetne egyedi igényekre szabni őket. Ha Számodra többet jelent az autód egyszerű közlekedési eszköznél, és mindig is igazán vagány karosszériát szerettél volna, itt az ideje, hogy a valóságban is életre keljen, amiről eddig csak fantáziáltál.

Fényezés? Felejtsd el, tudunk annál sokkal jobb megoldást mutatni! Az autófóliázás gyors és tiszta, ránézésre épp olyan profi, akár a fényezés, sőt, olyan dizájn is megvalósítható, ami a hagyományos technikával elképzelhetetlen lenne, és mindez abszolút megfizethető. Metál, matt, gyöngyház vagy éppen karbon hatás tetszik? Bármelyik a Tiéd lehet, a színeket illetően pedig gyakorlatilag nincs lehetetlen.

Elsőre talán úgy gondolhatod, olyasmiről van szó, amit akár magad is megcsinálhatsz, elvégre ma már bármi beszerezhető, bizonyára a fólia is. A vásárlás valóban nem akadály, mégsem ajánljuk, hogy egyedül vágj bele, hiszen szakértelem híján a látvány és a tartósság is csorbát szenvedhet. Nem éri meg, igaz? Viszont attól még, hogy hozzáértőkre bízod magad, érdemes tájékozódnod a karosszéria fóliázás menetéről, ezért hoztunk egy kis ízelítőt, mire számíthatsz nálunk.

karosszéria fóliázás

Állapotfelmérés és előkészítés

Minden azzal kezdődik, hogy felmérjük, milyen állapotban van a karosszéria, és megjelöljük rajta az esetleges sérüléseket, hibákat. Ha ez megvan, következik a tisztítás. Alaposan, több fázisban tisztítjuk meg a felületet és speciális vegyszerekkel dolgozunk, hiszen a fólia csak makulátlanul tiszta karosszériára kerülhet, másképp nem lesz profi a végeredmény.

A szükséges elemek eltávolítása

Bár az autó színfóliázás sokkal kevésbé körülményes, mint a fényezés, a munka előtt mégis meg kell szabadítanunk az autót néhány karosszéria elemtől. Ez egyrészt szintén azért fontos, hogy minden apró felület mentes legyen a szennyeződésektől, másrészt a szétszerelés garantálja, hogy a nehezen hozzáférhető helyeken se kelljen megvágni a fóliát, az éleket és sarkokat pedig tökéletesen el tudjuk dolgozni.

karosszéria fóliázás

Telepítés és utómunkálatok

A fóliát speciális, vágásmentes technológiával szabjuk méretre, hogy véletlenül se fordulhasson elő sérülés az eredeti fényezésen. Ha ezzel megvagyunk, rutinos, ámde óvatos mozdulatokkal rásimítjuk a fóliát a felületre és az éleit mindenhol visszahajtjuk, hogy akkor is a helyén maradjon, ha intenzívebb mosásnak lesz alávetve. Utolsó lépésként eltávolítjuk a felesleget és összeszereljük az autót, hogy az átadásra készen várjon Rád.

Ha megérkezel a műhelybe és birtokba veszed megújult autódat, csupán arra kell figyelned, hogy legalább 1 hétig elkerülöd a mosót, erre a ragasztó térhálósodása miatt van szükség. Na és utána? Élvezd az egyedi dizájnt és zsebeld be az elismerő pillantásokat, ha pedig évek múltán esetleg megunnád vagy úgy alakul, hogy szeretnéd lecserélni a járgányt, jelentkezz be újra, mi pedig nyom nélkül eltávolítjuk a fóliát.

Nos, Te milyen külsőt álmodtál meg kedvenc autódnak? Meríts ihletet korábbi munkáinkból, oszd meg velünk egyedi elképzeléseidet, és kezdődhet is a nagy átalakulás! Természetesen, ha akad, amiben bizonytalannak érzed magad, esetleg szeretnél kérdezni a megvalósítási lehetőségeket illetően vagy egyszerűen csak tanácsot kérnél, csapatunkra mindenben számíthatsz, keress minket bátran!

5 ok, amiért az autófóliázás jobb választás a fény...
Céges autófóliázás: használj ki minden felületet a...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://bege.hu/