AUTÓFÓLIÁZÁS MAGAS MINŐSÉGBEN, GARANCIÁVAL!
Autófóliázás matt autófóliával

Autófóliázás matt autófóliával: látványos és modern!

Autófóliázás matt autófóliával, kedvező áron, magas minőségben, rövid határidővel - újítsd meg autód kinézetét a legdivatosabb fóliával!

Az utóbbi évtizedben jelent meg a gyárból is rendelhető, matt fényezés egyes autótípusokon, és hamar divatossá vált, ám, mivel nem csak elképesztően drága, de kényes és sérülékeny is, nem nagyon terjedt el. Ennek ellenére persze sokan vágynak rá, de a rohamos terjedése csak nem akart bekövetkezni egészen addig, amíg meg nem jelent egy másik technika: az autófóliázás matt autófóliával.

Az autófóliázás matt autófóliával a fényezés árának töredékéért érhető el, lényegesen gyorsabb is, mint a fényezés, ráadásul csak annyira sérülékeny, mint bármilyen más fólia, tehát minden tekintetben jobb választásnak bizonyult, és mostanra a legnépszerűbb wrapping-forma nem csak Magyarországon, de az egész világon is.

Eleinte csak a magasabban pozicionált márkák, illetve sportautók körében terjedt, mostanra azonban már gyakorlatilag mindenféle autóra megrendelik az autófóliázást matt autófóliával a városi kisautóktól kezdve a legnagyobb méretű SUV és egyéb személyautó-típusokig, de persze a legtöbbször még mindig sportos kiállású autókat fóliázunk ezzel a módszerrel. A matt fekete fólia sokáig a legnépszerűbb volt, mostanra azonban a különféle színek is betörtek a köztudatba, és egyre többször választják megrendelőink az elegánsan visszafogott, vagy épp a feltűnőbb, harsányabb színeket is. Az autófóliázást matt autófóliával tulajdonképpen a sima színfóliákból készítjük: felületkezeléssel érjük el a matt hatást - ami a fény megtörése -, így tulajdonképpen bármilyen színt elő tudunk állítani matt változatban, ami hagyományos fóliából létezik.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, tekintsd meg referenciáinkat, majd válassz bennünket, ha új külsővel újítanád meg autódat! Ha szeretnél megbízni bennünket, hogy autódat lefóliázzuk matt autófóliával, illetve, ha kérdésed lenne tevékenységünkkel és árainkkal kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Hajófóliázás festés helyett? Nem fogod megbánni!
Autófóliázás: kaméleon, vagy flip-flop fólia!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://bege.hu/