AUTÓFÓLIÁZÁS MAGAS MINŐSÉGBEN, GARANCIÁVAL!
bege.hu_2

Az autófóliák karbantartása: hogyan őrizzük meg a fólia állapotát?

Az autófóliák nemcsak esztétikai változást hoznak az autó megjelenésében, hanem védelmet is nyújtanak a fényezésnek. Ahhoz, hogy a fóliázott autó hosszú távon megőrizze állapotát, fontos a megfelelő karbantartás. Az alábbiakban bemutatunk néhány hasznos tippet a fóliázott autók karbantartásához. 

Amire érdemes odafigyelni

1. Rendszeres tisztítás

A fóliázott autót rendszeresen kell tisztítani, hogy eltávolítsuk a port, szennyeződéseket és egyéb káros anyagokat, amelyek károsíthatják a fólia felületét. A legjobb, ha kézi mosást alkalmazol, mivel az automata mosók keféi és erős vegyszerei kárt tehetnek a fóliában.

bege.hu 1

2. Megfelelő mosószerek használata

A tisztításhoz kímélő mosószereket használj, amelyek nem tartalmaznak erős vegyszereket vagy dörzsölő anyagokat. A speciális autófólia tisztítószerek ideálisak erre a célra. Fontos, hogy kerüld a savas vagy lúgos tisztítószereket, mert ezek megsérthetik a fóliát.

3. Kerüld magas nyomású mosó használatát

A magas nyomású mosók erős vízsugara károsíthatja a fólia széleit és ragasztását. Ha mégis magas nyomású mosót használsz, a szórófejet legalább 30 cm távolságra tartsd a fóliától, és ne irányítsd közvetlenül a fólia széleire.

4. Szárítás és polírozás

Mosás után puha, mikroszálas kendővel töröld szárazra az autót. Ez segít elkerülni a vízfoltokat és karcolásokat. Polírozáshoz csak fóliabarát polírozószereket használj, hogy megőrizd a fólia fényét és védőrétegét.

5. Védd a közvetlen napfénytől

A hosszú ideig tartó közvetlen napfény nem tesz jót a fóliának, fakóvá teheti a színeket és idő előtti öregedést okozhat. Ha lehetséges, parkolj árnyékos helyen vagy használj autótakarót.

6. Káros anyagok eltávolítása

madárürülék, fa nedvek és bogarak maradványai savas anyagokat tartalmazhatnak, amelyek kárt tehetnek a fólia felületében. Ezeket az anyagokat érdemes minél hamarabb eltávolítani kímélő tisztítószerekkel (vagyis rendszeresen tisztítani a járművet).

7. Rendszeres ellenőrzés

Rendszeresen ellenőrizd a fólia állapotát, különösen a széleknél és a sarkoknál, ahol a legnagyobb a kopás esélye. Ha bármilyen sérülést vagy leválást tapasztalsz, fordulj szakemberhez a javítás érdekében.

bege.hu 3

8. Kerüld a vegyi anyagokat

Ne használj vegyi anyagokat, mint például benzin, oldószerek vagy aceton, mert ezek sérthetik a fólia anyagát és ragasztását.

9. Professzionális karbantartás

Érdemes időről időre professzionális autófólia-karbantartó szolgáltatást is igénybe venni, ahol szakértők gondoskodnak a fólia tisztításáról és ápolásáról, biztosítva a hosszú élettartamot és a kiváló megjelenést. 

A szakszerű telepítés megalapozza a hosszú élettartamot! 

Az autófóliák karbantartása megfelelő odafigyelést igényel, de a gondos ápolás meghosszabbítja a fólia élettartamát és megőrzi az autó esztétikai értékét.

A fólia élettartamát azonban a karbantartás mellett nagyban befolyásolja az is, hogy hogyan lett telepítve. Cégünk erre kiemelt figyelmet fordít: az autót több fázisban, speciális tisztítószerekkel tisztítjuk a legjobb tapadás érdekében; magas minőségű fóliákat használunkvágásmentes technológiával dolgozunk; a fóliát mindenhol visszahajtjuk, így nálunk nincsenek élvágott fóliák és valós garanciát adunk a munkánkra. 

Miért válassz minket az autófóliázáshoz?

Mert mindenben segítünk, a fólia kiválasztásától kezdve, a telepítésen át a fólia eltávolításáig. Szolgáltatásunk teljes körű, áraink pedig a szakszerű tisztítást is tartalmazzák. Mert minőségben nem ismerünk kompromisszumot, és ezt az általunk adott valós garancia is alátámasztja. 

Amennyiben megbízható csapatot keresel karosszéria fóliázáshoz, bátran fordulj hozzánk a megadott elérhetőségeinken! 

Autófóliázás a fényezés védelme érdekében

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://bege.hu/