AUTÓFÓLIÁZÁS MAGAS MINŐSÉGBEN, GARANCIÁVAL!
hajofoliazas-22feb

Hajófóliázás kívül és belül

hajófóliázással védelmet kap a vízi jármű külső borítása és a belső falai is. A fólia hosszú távon megvédi a hajótestet kívül és belül is az elhasználódástól.

A hajókat vízre tervezték, ezért azt gondolnánk, hogy nem árthat nekik az, ha folyamatosan vízben vannak. A hajó anyaga fa és fém, aminek árt a nedvesség. Szükség van további anyagok adta védelemre annak érdekében, hogy a hajótest éveken át jó állapotban maradjon meg és ne menjen tönkre. A víz önmagában romboló hatással rendelkezik, de a hajótest víz alatti része még az algáknak is ki van téve. Szerencsére ezt a problémát nagyon könnyen meg lehet oldani egy olyan, egyszerű dologgal, mint a hajófóliázás. A hajó fólia az egész hajótestet beburkolja és védőréteget képez a hajó felülete és a víz között. A hajó fólia speciális változatát direkt az algák ellen fejlesztették ki. Az algagátló hajófóliázás kivitelezését érdemes megrendelni, ha az a célod, hogy a hajód még sokáig megmaradjon az eredeti állapotában. Felejtsd el az állandó festegetést, válaszd az évekig tartós fóliát helyette! A hajófóliázást csak bízd ránk, mi minőségi alapanyagot és modern technológiát is tudunk nyújtani a hajófóliázás elvégzéséhez.

Keress minket bizalommal, mert közeleg a szezon, itt az ideje  a hajókat vízre tenni és kicsinosítani! Gondoskodj arról hogy a Te hajód is megkapja a szükséges karbantartást és felújítást, amitől teljesen egyedi külsőt kaphat a hajód és még az állapotát is meg tudod vele óvni! Legyen a hajód a hajófóliázásnak köszönhetően karakteres, különleges, egyik hajóval sem összetéveszthető! Lehet matt vagy selyem fényű, számtalan színárnyalatban és egyedi grafikával díszített a hajó külseje. A hajófóliázást nemcsak kívülre, hanem belülre is kérheted. A szezon előtti felújítást minőségi hajó fóliával és jó áron kivitelezzük.

A hajófóliázás bármelyik típusát magas minőségű alapanyagokkal végezzük el, rövid határidővel és megfizethető áron Neked! Az ajánlatunkat ismerd meg minél hamarabb és kérj tőlünk ismertetőt a megadott elérhetőségeink egyikén!

Az algagátló hajófóliázásról: miért éri meg?
Karosszéria védő fólia gépjárművekre a plusz védel...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://bege.hu/