AUTÓFÓLIÁZÁS MAGAS MINŐSÉGBEN, GARANCIÁVAL!
Kiemelt 
hovedo-foliazas

Hővédő fólia autókra: zárd ki a zavaró hőséget!

Szeretsz nyáron autóba pattanni és elvezetni vidékre egy kis strandolásra, kirándulásra? Csak az a fránya hőség ne lenne! Az autó légkondicionálója nem mehet állandóan és van, aki nem is kedveli, mert érzékeny az állandóan az utastérbe süvítő hideg levegőre. Még nincsen hővédő fólia az autód szélvédőjén? Itt a tökéletes alkalom, hogy változtass ezen!

A hővédő autófólia vagy más néven a fényvédő autófólia felrakása olyan lehetőség, amivel ma már minden autósnak élnie kell. Gondolj bele, hogy a forró nyári hónapokban mennyivel kellemesebb lehet a klíma az autóban. Mindezt pedig a szélvédőkre rögzített hővédő fóliákkal lehet egyszerűen elérni. Nemcsak nyáron, hanem sokszor még ősszel, illetve már tavasszal is nagyot ugorhat a hőmérséklet. Egy tűző napon parkoló autóban percek alatt felforrósodhat a levegő és nem a jó értelemben. A speciális hővédő fóliákkal a szélvédőkön azonban mér nem kell többet emiatt aggódnod.

hővédő fólia Neked és az utasaidnak sokkal kellemesebb klímát tud biztosítani, mert megakadályozza, hogy a napsugarak felmelegítsék a teret. A korszerű fóliák már sokkal többet tudnak, mint a felmelegedést megakadályozni, mert szabályozzák a betekintést és a káros, bőrrákot okozó UV sugaraktól is védenek.

Amennyiben ránk bízod a hővédő fólia kivitelezését és tőlünk vásárolsz fényvédő autófóliázást, akkor nem felejtjük el átadni a műbizonylatot sem a fóliáról. A műbizonylat egy hologrammal és sorszámmal ellátott dokumentum, amire szükséged lesz majd a későbbiekben műszaki vizsga vagy akár közúti ellenőrzés során is. Ez azért fontos, mert ezzel a papírral tudod igazolni, hogy a fóliák megfelelnek a törvényi szabályozásban foglalt követelményeknek. A fóliázott szélvédő, illetve az oldalablakok ugyanis fényáteresztő képesség szempontjából nem produkálhatnak 75% kisebb teljesítményt.

Tehát keress fel minket haladéktalanul és egyeztess kollégáinkkal időpontot a hővédő fóliázásra! A honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén tudsz velünk kapcsolatba lépni!

A céges autódekoráció a járműflották nagy dobása!
Az ország legnagyobb autófólia választéka itt talá...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://bege.hu/