karosszériavédő fólia karosszériavédő fólia

karosszériavédő fólia telepítése gyorsabb, mint gondolnád, a használata pedig sokáig tart! Az autódról télen is gondoskodj egy megbízható kavicsvédő fólia segítségével!

A kővédő fóliázás, ha igazán jól csinálják, akkor eredményes lesz, méghozzá hosszú távon! Ha akarod, akkor az autód eredeti színe megmarad és csak egy láthatatlan, de annál erősebb fólia réteg kerül a karosszéria minden centiméterére. Szeretnéd egy kicsit megújítani a járgányod színét és külsejét is? A karosszériavédő fólia nem színezett kivitelben  kapható, tehát erre a célra a wrappingot ajánljuk.

A karosszériavédő fólia a téli hónapok ideje alatt is jó szolgálatot tesz. Azok, akik nem használnak rendszeresen autót, télen inkább ülnek járműbe, mert a hidegben, a betegségekkel terhelt szezonban kényelmesebb és biztonságosabb is. Tehát minden autó tulajdonosnak megéri a karosszériavédő fóliába befektetni, akár rendszeres vezető, akár alkalmi jelleggel hozza elő az autót a garázsból.

Télen a kavicsfelverődés veszély ugyanolyan aktuális, mint a szárazabb, melegebb hónapokban. A téli utakról elmondható, hogy a kővédő autófóliázás nélkül veszélyt jelentenek az autóra. A városban az utakat sóval, homokkal kezelik a csúszásmentesítés érdekében, a felcsapódó latyak nem csak besározza, meg is karcolhatja az autót. A kavicsvédő fólia a felpattanó jégdarabok karcolásait is képes elhárítani a köveké mellett.

karosszériavédő fólia alkalmazásával a téli időszakban is megspórolhatod az autód fenntartásának plusz költségeit. Dönts a minőségi karosszériavédő fólia mellett és nem kell úgy hajtanod, mintha tojáshéjakon haladnál keresztül! Az általunk telepített fóliára 10 év garancia jár! Megőrzi a színét, vízlepergető tulajdonsággal is rendelkezik, valamint tartós és könnyen kezelhető bevonatot alkot a karosszérián.

karosszériavédő fóliázást elkészítjük Neked is rövid határidővel, nem kell a telet a karcolások ellen védtelen járművel autózva töltened. Gyere a műhelyünkbe minél hamarabb és egyeztessünk időpontot a fóliázásra!