AUTÓFÓLIÁZÁS MAGAS MINŐSÉGBEN, GARANCIÁVAL!
kavicsfelverődés elleni fólia

Kavicsfelverődés elleni fólia a karcmentes fényezésért!

A  kavicsfelverődés elleni fólia a különleges autó modellek karosszériáját is képes megvédeni. Segítünk az új autód eredeti külsejét megőrizni!

A karosszériavédelem minden jármű számára alapvető igényt jelent, de egy ritka modellnél még fokozottabban kell ügyelni arra, hogy a ép maradjon az autó fényezése. Már régóta tervezted, hogy megvásárolod álmaid autóját és most végre a kezedben van a kulcsa? Nem szeretnéd, ha egy karcolás is esne a kedvenceden, de nem is azért vetted, hogy a garázsban őrizgesd? Ne feledkezz meg a  kavicsfelverődés elleni fólia megrendeléséről!

A fényezés számos veszélynek van kitéve és az autónak még csak el sem kell indulnia ahhoz, hogy megtörténjen a baleset. A nem elég figyelmes karbantartás, takarítás is karcolásokat tud okozni az autó karosszériáján, a gondatlan járókelők sérüléseket ejthetnek a fényezésen. Az utakon, kevésbé kiépített terepen a klasszikus kavicsfelverődés vagy a faágak szintén tönkre tudják tenni a jármű külsejét.

A  kavicsfelverődés elleni fólia ezeket a baleseteket képes megelőzni. Egy ritka, limitált szériás, drágább autónál egyenesen kötelező a  kavicsfelverődés elleni fólia megrendelése és telepítése. A teljes karosszériát speciális és kimagasló minőséget képviselő kővédő fóliába csomagoljuk. Ez a poliuretán fólia, majdnem 200 mikron vastagon simul rá az autó karosszériájára és megóvja az összes mechanikai hatástól. A  kavicsfelverődés elleni fólia átlátszó, ezért nem módosít semmit az autó eredeti színein. Az autó szép és sértetlen marad, eredeti állapot hosszabb ideig megőrizhető, vele együtt pedig az értéke is.

A kollégáink várják a hívásodat, keress minket bizalommal, ha még nincsen karosszéria védő fólia az új autódon! Az átlátszó autófóliába csomagolt karosszéria szép és sértetlen marad hosszú távon, Te pedig elkerülheted a felesleges idegeskedést, amikor autóba ülsz! Kérj tőlünk további felvilágosítást, ha szeretnél időpontot igényelni és ránk bízni ezt a munkát! Az elérhetőségeink mindegyikét megtalálod a weboldalunkon!

A kavicsfelverődés elleni fólia a városi kihívást ...
Az algagátló hajófóliázásról: miért éri meg?

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://bege.hu/