AUTÓFÓLIÁZÁS MAGAS MINŐSÉGBEN, GARANCIÁVAL!
kofelverodes-elleni-folia

Kőfelverődés elleni fólia az autóra!

kőfelverődés elleni fólia valódi védelmet tud nyújtani az autód fényezésének. Rendeld meg tőlünk és hamarosan megújult autóval közlekedhetsz!

Te is azok közé az autó tulajdonosok közé tartozol, akik hímes tojásként óvják a járművüket? Minden körülmények között kerülöd a rizikós helyzeteket, nehogy egy karcolás is essen a karosszérián? Egy autó nem egy műtárgy, arra tervezték, hogy bátran közlekedj vele, de persze védeni is kell. A kővédő fólia a megoldás, ha extra védelmet szeretnél a kocsidnak.

A kővédő fóliázás lényege, hogy az autó teljes karosszériáját becsomagolják egy olyan kőfelverődés elleni fóliába, ami fényezést teljes mértékben meg tudja védeni a karcolásoktól. A fóliáról csak Te tudsz és mi, akik készítjük, ugyanis láthatatlan, átlátszó, poliuretán rétegről van szó. A precíz illesztésnek köszönhetően a kőfelverődés elleni fólia gyűrődés nélkül simul az autóra, nem lehet észrevenni, csak csendben teszi a dolgát. Az ellenálló fólia a védelmi vonal, ha átgázolsz egy murvával felszórt úton, fával sűrűn beültetett helyen kell parkolnod vagy rosszul mérted fel a távolságod közted és a melletted parkoló jármű között. Ne aggódj, a kőfelverődés elleni fólia felfogja a sérüléseket és nem engedi, hogy azok elérjék a fényezést.

kőfelverődés elleni fólia minden autósnak jó döntés, aki szeretné minél tovább élvezni az autó eredeti fényezésének látványát és természetesen szeretne egy kicsit spórolni is a fenntartási költségeken. Az újabb és újabb fényezés megrendelése helyett gyere inkább a mi műhelyünkbe és kérd az új kőfelverődés elleni fóliát a kocsidra! A csapatunk szakértelme és gyakorlata garantálja, hogy ezt a kőfelverődés elleni fóliát csak egyszer kell feltenni, onnantól fogva pedig működik, ahogyan kell.

kőfelverődés elleni fóliához kedvező áron hozzá tudsz jutni és nem kell sokat sem várnod arra, hogy elkészüljön. Fordulj bizalommal hozzánk, ha még nincs ilyen védő fólia az autódon, mi pedig elkészítjük Neked az autót új, dekoratív és védő csomagolását!

Karosszériavédő fólia nem csak kavicsok ellen!
Hajófóliázás festés helyett? Nem fogod megbánni!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://bege.hu/