kővédő fóliázás

A kővédő fóliázás már az autóvásárlást követően kötelező! A kővédő fólia az eredeti fényezést bevonja, ezzel csomagolást kap a teljes karosszéria.

Autót váltottál és nem szeretnéd, ha csak egy karcolás is esne a karosszérián az új járművednek? Az autó karosszériáját sajnos számtalan mechanikai hatás érheti, még úgyis, hogy Te nem ülsz benne a járműben. A fényezés alkotja a legnagyobb felületet, ami ki van téve a sérüléseknek. Egy apró karcolás is képes elcsúfítani a karosszériát és a becses jármű külsejét, főleg, ha az még jól látható helyen is van, de nem kővédő fóliázás után. Nagyon vigyázol az autódra, de nem szeretnél mindig azon aggódni, hogy megkarcolódik a felcsapódó ágaktól, gallyaktól, nyomot hagy e rajta egy felverődő kavics? A kavicsvédő fólia neve sokatmondó, de a kavics és az ág okozta karcolások mellett még egyéb hatásokat is ki tud védeni a 200 mikron vastag poliuretán fólia, amivel mi is dolgozunk a kővédő fóliázás során. A kővédő fóliázással meg tudod óvni az autót az utakon, parkolás közben vagy autóápolás idején fennálló sérülési kockázatoktól.

Elég, ha csak egy pillanatra nem figyelsz oda, nem jó a közvilágítás és a kulcsoddal  máris karcolást ejtesz az ajtó fényezésén. Bosszantó ugye, de ráadásul drága lesz a javíttatás is. A parkolóban bárki rányithatja a járműve ajtaját a tiédre, parkolás közben be is szennyezhetik a madarak és bogarak. Az autómosás is kockázatos tevékenység, mert a szennyeződések mellett könnyen eltűnhet a fényezés egy része, megkarcolódhat a karosszéria. A kővédő fóliázás nélkül nem sokáig maradhat újszerű az autód. Javasoljuk, hogy amint lehet, rendelj kővédő fóliázást és csomagoltasd be az autót, hogy megvédd attól az ezer veszélytől, ami a külsejét el tudja csúfítani. A kővédő fóliázáshoz több fajta fóliából választhatsz.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha új autót vásároltál és fontos számodra a védelme! Rendelj karosszériavédő fóliázást szimpatikus árakon és minőségi kivitelezéssel! Kérj egy időpontot a kollégáinktól és hamarosan már viheted is a fóliázott autódat az utakra!