AUTÓFÓLIÁZÁS MAGAS MINŐSÉGBEN, GARANCIÁVAL!

Kővédő, vagy karosszériavédő autófóliázással sérülésmentes marad az autó!

Egy autót ápolni kell, óvni, törődni vele, hiszen nem mindig a garázsban áll, kint az utcán, a természetben, terepen közlekednek vele. Egy-egy út során bizony sok minden történhet, ami rosszul érintheti az autó állapotát, és kárt tehet a külsejében. A legáltalánosabb problémát a kőfelverődések, a pattogó kavicsok, a visszacsapódó ágak jelentik, amik nagyon könnyen képesek a karosszériában kárt tenni.

A kisebb kavicsok és a gallyak csúnya karcolásokat ejtenek a fényezésen, elcsúfítva ezzel az addig makulátlan autót. Amilyen kicsi egy karcolás, olyan költséges lehet az eltüntetése. Ebben az esetben is okosabb dolog inkább a megelőzésre és a védelemre koncentrálni, mintsem utólag a kármentéssel foglalkozni.

A karosszéria védelmét a legegyszerűbb karosszériavédő autófóliázással megoldani. A kővédő, vagykarosszériavédő autófóliázáskarosszériavédő autófóliázás segítségével a rizikós terepen is gond nélkül haladhat minden autós, mert a kavicsok és az ágak nem hagynak nyomot a jármű felületén. Persze nem mindegy, hogy milyen autófólia kerül a karosszériára.

Kétféle alapanyagú autófólia közül lehet választani, ha karosszériavédő autófóliázásról van szó: létezik PVC és poliuretán autófólia. A gazdaságosság és az ideális hatás érdekében a kettőt érdemes egymással kombinálni. A PVC alapú autófólia önmagában gyengébb tulajdonságokkal rendelkezik, és kisebb védelmet nyújt az autónak, viszont olcsóbb. A poliuretán autófólia viszont már magas színvonalon védi a karosszériát, természetesen valamivel magasabb áron. A poliuretánból készülő karosszériavédő autófólia anyaga gyakorlatilag öngyógyító tulajdonságú, rugalmas és vastag. A sérüléseket felfogja, vagy elvezeti úgy, hogy nyomuk sem marad. A jármű elejére PVC autófólia, az oldalára pedig poliuretán autófólia a tökéletes kombináció, ha költséghatékonyan és praktikusan tervezi valaki a kővédő, vagy karosszériavédő autófóliázást kiviteleztetni.

Fordulj bizalommal cégünkhöz, és rendeld meg a kővédő, vagy karosszériavédő autófóliázást! Segítünk megvédeni az autót, megőrizni a karosszéria szépségét. A weboldalunkon megadott elérhetőségeink egyikén keress meg minket, és kérj árajánlatot karosszériavédő autófóliázásra!

Szélvédő sötétítéstől a fóliázásig: elkészítjük ál...
Miért válaszd az autófóliázást?

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://bege.hu/