AUTÓFÓLIÁZÁS MAGAS MINŐSÉGBEN, GARANCIÁVAL!

Miért jobb a hajófóliázás, mint a festés?

A különböző járművek fóliázásának már nagy hagyománya van, szinte minden nap láthatunk az utakon egy-egy cégreklámot vagy egyedi dizájnt az autókon vagy motorokon. De miért kellene itt megállni, nem csak a kerekeken gurulóké a világ, manapság már a hajófóliázás is elérhető!

Sok időt fektetsz a tökéletes hajó megtalálásába, az árak összehasonlításába, mire meg lesz az az egy, amire jó szívvel mondhatod, hogy „Ez kell nekem!”. Ám adódhat az a probléma, hogy az általad választott új hajó a megrendeléskor nem kérhető színes hajótesttel, esetleg csak egy, maximum kétféle színben gondolkodhatsz. Ráadásul ennek a felára hihetetlen mértékeket ölthet főleg akkor, ha nagyobb hajót szeretnél vásárolni, de a kisebbeknél sem elhanyagolható. Ezzel szemben a hajófóliázáskor számtalan szín elérhetővé válik, arról nem is beszélve, hogy egyedi grafikát is választhatsz! Egy használt hajót pedig értelemszerűen mindenki szeretne minél inkább a saját ízlésének megfelelőre alakítani, ilyenkor is jól jön a hajófóliázás!

Nem kell attól tartanod, hogy szét kell szedni majd a hajódat, mi is tisztában vagyunk vele, hogy ez roppant nagy munka, éppen ezért bőven elegendő csupán kiemelni a vízből! A hajófóliázás sokkal rövidebb idő alatt készül el, mint a hagyományos festés, árban pedig szinte össze sem lehet őket hasonlítani, a hajófóliázás sokkal költséghatékonyabb! Persze mint mindenben, itt is a minőség az első, egy megbízható cég elengedhetetlen a tökéletes végeredményhez. Az általunk kínált fóliák élettartama rendkívül hosszú, így biztos lehetsz benne, hogy ez egy jó befektetés lesz!

Meguntad a hajód régi színét, új dizájnt szeretnél adni neki? Válaszd a hajófóliázást! Több, mint 14 éve foglalkozunk fóliázással a legkülönfélébb felületeken a gépjárművektől a bukósisakokig! Ha bármilyen kérdésed lenne mielőtt belevágsz, keress minket bátran a honlapunkon közzétett elérhetőségek bármelyikén, szívesen válaszolunk! Legyen egyedi hajód, ami teljes mértékben a te ízlésedet tükrözi, mi mindenben a segítségedre leszünk!

Az autófóliázás használt gépjármű esetében is szób...
Előzd meg a gépjármű károkat kővédő fóliázással!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://bege.hu/