Manapság egyre több olyan gépjárművet láthatunk, amik különlegesek, egyediek. Ezek a járművek autófóliázáson estek át, és nem véletlen, hogy évről évre nő azoknak a gépjármű tulajdonosoknak a száma, akik igénybe veszik ezt a szolgáltatást, hiszen számtalan érv szól mellette.

Az első érv az autófóliázás mellett a tartósság. Maga a fóliázás akár tíz év élettartamú is lehet, amit persze sok minden befolyásol, elég csak a felhasznált alapanyagra, vagy az utólagos karbantartásra gondolni. Cégünk a professzionális autófóliázásranégy év garanciát vállal, hiszen bármi előfordulhat a fóliákkal, mi pedig ezt rugalmasan szeretnénk kezelni, de természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy a végeredmény tartós legyen!

Nagyon sok autós számára fontos, hogy az utakon is kifejezhessék az egyéniségüket, erre pedig kiváló megoldást nyújt az autófóliázás. A szolgáltatás igénybevételével tulajdonképpen bármilyen dekoráció megvalósítható, csakis a tulajdonos fantáziája szabhat ennek határt. Az autófóliázásvégeredménye látványos és ízléses, ötletes és egyedi kompozíciók is megvalósíthatóak vele, tehát a tartósságon kívül a másik fontos érv az autófóliázás mellett az egyedi, igényes megjelenés.

Az autófóliázásról sokan azt gondolják, hogy rendkívül költséges a kivitelezése, ezért a többség inkább a fényezést választja, hogy javítsa a kisebb sérüléseket a járművén. Valójában az autófóliázást a fényezés árának töredékéért lehet kivitelezni, ráadásul a fóliázás költségei sokkal kiszámíthatóbbak, mint az autófényezésé. Cégünk számos lehetőséget biztosít, a matt, fényes, metál, szatén, szatén-gyöngyház, matt-metál és gyöngyház színek hasonló árban elérhetőek.

Mint láthatod, az autófóliázás mellett jó pár érv szól. Tapasztald meg Te is a szolgáltatás előnyeit, és a végeredményt látva garantáltan elégedett leszel! Ha felkeltettük érdeklődésedet, vagy még az autófóliázás igénybevétele előtt kérdéseid lennének, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!