AUTÓFÓLIÁZÁS MAGAS MINŐSÉGBEN, GARANCIÁVAL!
kovedo-foliazas-2

Milyen sérülések ellen védi járművedet a kővédő fólia?

A kővédő autófólia a nevéhez hűen elsősorban a kavicsok által okozott sérülések ellen védi az autódat, de számos egyéb esetben is jótékony szolgálatot tesz.

Autótulajdonosként bizonyára Te is szeretnéd megvédeni az autód fényezését. Sajnos olyan veszélyek leselkednek rá a hétköznapok során, melyek még a legnagyobb óvatosság mellett sem védhetőek ki, és kisebb-nagyobb sérüléseket okoznak. A megfelelő odafigyelés mellett érdemes más módszereket is bevetned a sérülések elkerüléséért. Nézzük, mit tehetsz! 

A kővédő fólia kézenfekvő megoldást nyújt! 

A kővédő fólia egy közel 200 mikron vastag, teljesen átlátszó poliuretán fólia. Ez a láthatatlan réteg az autó karosszériáján képes az eredeti, makulátlan fényezést megvédeni. Nagy előnye, hogy - szakszerű telepítés esetén - semmilyen nyomot nem hagy a fényezésen, így ha például eladnád az autódat és leszedeted róla, akkor az eredeti, tökéletes állapotban lévő fényezést fogod alatta találni. 

Ahogyan a nevében is benne van, elsősorban a felverődő kövek, kavicsok okozat sérülések ellen lett kifejlesztve, de számos egyéb, sokszor kivédhetetlen esetben is számíthatsz rá. Nézzük ezt egy kicsit bővebben! 

Amikor a kővédő fóliázás jó szolgálatot tesz

Főleg autópályán, de más utakon is megesik, hogy az előttünk haladó járművek kavicsokat, köveket vernek fel, melyek csúnya nyomot hagynak a karosszérián. A színtelen autófólia képes megvédeni az eredeti fényezést, de a téli időszakban a közel elhaladó sószóró okozta sérülésektől is óvja az autódat. 

Megkímélheted vele a fényezést a szétkenődő bogarak által okozott sérülésektől, melyek sokszor csak polírozással tüntethetők el, de hatékony a madarak ürüléke ellen is, amely nem ritkán beleég a fényezésbe, így csúnya, eltávolíthatatlan foltot okozva.

kővédő fóliázás

A kővédő fólia tökéletes védelmet nyújt a nagyobb ágak okozta sérülésektől, mély karcoktól, a parkolás során történő apróbb balesetektől, esetleges ajtó rányitástól, a csomagtartóba történő pakolás alkalmával a hátsó lökhárítón okozott sérülésektől, a mosás alkalmával keletkező apróbb hajszálvékony karcok ellen, de még a parkolókban az esetlegesen előforduló ajtórányitásoktól is. 

Összefoglalva, a fólia számtalan esetben jó szolgálatot nyújt, megvédi a karosszériát, téged pedig megkímél attól, hogy újra kelljen fényeztetned az autódat. Minden járműtulajdonos tudja, hogy az apróbb sérülések javítása is drága, hosszadalmas folyamat, és bizony rendkívül idegőrlő, hogy még óvatos vezetéssel sem mindig tudod megelőzni a problémákat. 

A kővédő autófóliázás anyagilag is jó választás, elég csak belegondolni, hogy mennyi szerviz költséget takaríthatsz meg vele, arról nem beszélve, hogy az autód piaci értékét is javíthatod vele, hiszen az ép fényezés sokat jelent az eladás során. Maga a fóliázás a teljes karosszéria bevonása esetén is csak 3 napot vesz igénybe, viszont fontos, hogy mindenképp szakember végezze a műveletet! Szakszerűtlen felhelyezés esetén még a legjobb minőségű fólia sem lesz tartós. 

Kinek ajánljuk a kővédő fóliázást? 

Röviden: mindenkinek! Sokan úgy gondolják, hogy főleg azoknak érdemes beruházniuk rá, akik rendszeresen használják az autójukat terepen, kavicsos úton, azonban a fényezés bizony városi körülmények között is könnyen megsérül. A rossz minőségű, kátyús utak, a leeső faágak és más, figyelmetlen autósok miatt is keletkezhetnek mikrosérülések, de például a mosás során keletkező hajszálvékony karcok is kivédhetetlenek. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet és azon gondolkozol, hogy kihasználod a kővédő autófóliázás nyújtotta előnyöket, fordulj hozzánk bizalommal és bízd ránk a telepítést! Ha pedig további kérdésed merült fel, bátran keresd munkatársainkat a megadott elérhetőségeinken, szívesen segítenek mindenben! 

Céges autófóliázás: használj ki minden felületet a...
Védd meg autód fényezését!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://bege.hu/