AUTÓFÓLIÁZÁS MAGAS MINŐSÉGBEN, GARANCIÁVAL!
motor-foliazas-21dec

Motor fóliázással új színt, új mintát kap a járgány!

motor fóliázásnak köszönhetően egy jármű karosszéria elemeit egyszerűen meg lehet újítani. A festést felejtsd el, a fényezésért se fizess túl sokat!

A fólia az a modern megoldás, ami árban kedvező és az eredményeket tekintve is meggyőző. A fólia használata minden járműhöz alkalmazható, legyen az autó, hajó vagy pedig motor. A motorok esetében különösen ajánlott a karosszéria fólia használata, hiszen annak ellenére, hogy minimális felületet kell bevonni az anyaggal, rendkívül látványos változást lehet elérni.

motor fóliázás a Te motorodat is képes megújítani, éppen csak annyira, hogy az másnak is feltűnjön. Nincs szükség arra, hogy vegyél egy új járgányt, ha a régit már unod egy kicsit. Csak cseréld le a motor tank színét egy új árnyalatra vagy próbáld ki azt a vagány mintát, amit mindig szerettél volna! A motor tankon kívül még egyéb elemeket is el lehet látni fóliával a motoron, például a sárvédőket. A króm sárvédők nagyon jól néznek ki, elegáns és stílusos kiegészítők egy motoron is. Ahogyan az új motor is drága, a valódi króm sárvédőkért is mélyen a zsebébe kell nyúlnia egy motor tulajdonosnak. Ha az utánzat is a kedvedre való, akkor dönts a fólia mellett! A minőségi fóliákkal a valódira megszólalásig hasonlító alkatrészekkel tudod díszíteni a motorodat.

motor fóliázás segítségével szinte egyik napról a másikra egy megújult motorral indulhatsz el túrára, versenyre vagy csak kikapcsolódni az utakra. A motor fóliázást se intézd el könnyelműen, mert a befektetett pénz nem fog megtérülni, sőt többet kell költened arra, hogy a hibákat helyrehozzák!

motor fóliázást bízd olyan szakemberekre, akik az alapanyag kiválasztását és a kivitelezést is ugyanolyan precízen végzik el! Fordulj hozzánk és mi segítünk a motorodnak új külsőt készíteni, anélkül, hogy túl sokat kellene fizetned érte! Itt az ideje egy merészebb színt kipróbálni, esélyt adni a mintáknak, de akár reklám felületnek is tudod használni a motorodat! A motor fóliázás egyike a legegyszerűbb motor tuningoknak, fedezd fel a benne rejlő lehetőségeket, és kérj tőlünk árajánlatot!

Karosszéria védő fólia gépjárművekre a plusz védel...
Karosszériavédő fólia nem csak kavicsok ellen!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://bege.hu/