wrapping-02

Az autódekoráció eddig leglátványosabb eredménnyel járó műfaja az autó bevonás, más néven a wrapping. A járműfóliázás nem olyasmi, amit szakmai képzettség nélkül meg lehet csinálni, legalábbis nem úgy, hogy az ár a munka értékével arányos legyen. Egyetlen ügyfél sem örül annak, ha az autó bevonást rövidesen meg kell ismételtetnie ugyanolyan áron vagy még drágábban, mert az eredmény alulmúlta a várakozásokat. A karosszéria fóliázás lehet mestermunka vagy pedig lehet kritikán aluli minőségű is. Annak a műhelynek, ahol autó bevonást, autófóliázást hirdetnek, rendelkeznie kell mindennel, ami a tartós, esztétikus és a funkcióját maradéktalanul betölteni tudó autófóliázáshoz szükséges.aut

Először is fontos, hogy csakis prémium autófóliákkal dolgozzanak, mert egyedül ezektől várható el, hogy hosszú távon eleget tegyenek minden elvárásnak. A megfelelő technológia is alapfeltétele az autó bevonásnak és az olyan eredménynek, ami arányban van a szolgáltatás árával. Végül mit sem ér a kiváló anyag és a modern technológia, ha nincsenek kéznél olyan kollégák, akik bánni is tudnak velük. A tapasztalat és a szaktudás az autó bevonás egyik alapköve, nélkülük csak kontár munka készül. Ha mi ízekre szedjük az autódat, garantáljuk, hogy az szebb és jobb lesz az összeszerelés után, de a karosszéria biztosan jobban fog kinézni! A wrapping a kisujjunkban van és nem félünk használni ezt a tudást. Mi nem olcsó, használhatatlan fóliákkal vonjuk be a járműveket és nem fog ki rajtunk a bonyolultabb karosszéria sem.

A víztiszta védőfólia, a matt autófólia vagy a szálcsiszolt, fémhatású és famintájú autófólia tetszett meg? Szeretnél az autódnak egy kicsit frissebb, újabb külsőt kölcsönözni, de az is fontos, hogy ellenállóbb legyen a karosszéria a külső hatásokkal szemben? Az autó bevonás a megoldás! Gyere el műhelyünkbe, és ismerd meg, mit tudunk Neked nyújtani az autó bevonás területén! Keress fel minket a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és egyeztess időpontot kollégáinkkal egy személyes találkozóra!