AUTÓFÓLIÁZÁS MAGAS MINŐSÉGBEN, GARANCIÁVAL!
uvegteto-folia

Üvegtető hatású fólia, magas fényű kivitelben, fekete színben, prémiumkategóriás autókhoz!

Egy autót sokféle kiegészítővel, tuninggal lehet egyedibbé, stílusosabbá tenni. Ha egy autó tulajdonos nem szeretne tipikusan családi autó külsejű járművel közlekedni, akkor választhat például üvegtetőt is az autóra. Az üvegtető garantáltan nem egy megszokott kiegészítő, nagyon sportos, nagyvilági hatást kelt és kiemeli a járművet az átlagos autók közül. Csak egy bökkenő van, relatíve sokba kerül és az átalakítást is meg kell csináltatni. Mit szólnál hozzá, ha nem kellene lemondanod az üvegtető látványáról és még a pénzed is megmaradna? A megoldás az üvegtető hatású fólia!

Az üvegtető hatású fólia egyike a legnépszerűbb extráknak, ami kis változtatással látványos eredményt hoz. A többi autófóliához hasonlóan, az üvegtető hatású fólia is egyszerűen rögzíthető a karosszériára. 

A minőségi autófólia és a szakmai hozzáértés a két feltétele annak, hogy igazán mutatós és az igazira megtévesztésig hasonlító üvegtető utánzat kerüljön az autód tetejére. Az általunk használt üvegtető hatású fólia olyan termék, amiben garantáltan nem fogsz csalódni, sőt büszkén mutathatod ismerőseidnek a luxus hatású kiegészítőt.

A prémium minőségű üvegtető hatású fólia magas fénnyel ellátott, 200 mikron vastag autófólia, buborék és gyűrődés nélkül felhelyezhető. Az igazi tükörfény garantált, amit nem csúfítanak el szennyeződések vagy karcolások sem, ellenáll a víznek, savaknak, olajoknak is. Az autófólia tartóssága garantált, nem tesz kárt benne a mindennapos használat és a tisztítás sem, ugyanolyan szép marad, mint amikor feltettük a helyére. Amellett, hogy szép és stílusos autófólia, a karosszériát is védi, tehát a sokoldalúságára és a minőségére sem lehet panasz!

Ha minden vágyad ez a luxus élményt adó, üvegtető hatású fólia, akkor már csak meg kell rendelned. Az időpont egyeztetést követően pár órán belül elkészítjük az autófóliázást és vissza is kapod az új külsővel feltuningolt autódat. Keress minket a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén a részletes tájékoztatásért és a pontos árakért!

A kővédő fólia segít megóvni a karosszériát!
A céges autódekoráció a járműflották nagy dobása!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://bege.hu/