AUTÓFÓLIÁZÁS MAGAS MINŐSÉGBEN, GARANCIÁVAL!
kővédő fóliázás, karosszéria védelem

Védd a céges autót kővédő fóliázással!

A cég autóflottáját óvd meg a felesleges károktól! A kővédő fóliázás megrendelése olyan előrelátó intézkedés, amivel a céges kasszában több pénz marad.

Sok cég biztosít az alkalmazottak számára céges eszközöket, gyakran céges járművet is annak érdekében, hogy a munkájukat támogassák. Az autó a legnagyobb értékű céges juttatások közé tartozik. Komoly összeget jelent a megvásárlása és sokszor a fenntartása is egy cég számára. Egy teljes céges flottára rendszeresen költeni kell, de egyáltalán nem mindegy, hogy mekkora összeg megy a járművek karbantartására vagy éppen az egyes céges autók cseréjére. Az autó értéke nagy, ezért minden cégnek az az érdeke, hogy ne kelljen újat vásárolni, hanem a meglévőt tudják megtartani minél tovább és minél jobb állapotban.

A kővédő fóliázás ma már szinte kötelező, hiszen sokkal ellenállóbbá válik tőle a karosszéria. Mire képes a fólia? A karosszériát teljesen védőrétegbe burkolja, számos hatástól megvédve ezzel.

A céges autók naponta megfordulnak különböző helyeken, eltérő környezetben autóznak, parkolnak velük. Az autókat használó kollégák sem egyformán ügyes sofőrök, a járművet érhetik karcolások, sérülések. Gallyak, kavicsok, kulcs vagy ajtónyitás is hagyhat nyomot a karosszérián. Egy apró karcolásból komoly költség kerekedhet, amit a cégnek kell megtéríteni. Ne költs az autókra feleslegesen, ne fektess bele a járművekbe akkora összeget, ami már a vételárukat is meghaladja!

A kővédő fóliázásnál kizárólag prémium anyagokat használunk, minőségi poliuretán autófóliát simítunk az autóra. Átlátszó, a fényezést is védő fóliáról van szó, ami nem sárgul, ráadásul vízlepergető is.

Az az autó, amire autófólia került, elsőrangú karosszéria védelmet kap. A hosszú távon fenntartható céges autókhoz ajánljuk a szolgáltatásainkat. Rendelj tőlünk kővédő fóliázást azért, hogy ugyanazt a járművet évekig használhassák a kollégák, minimális fenntartási költségek mellett!

Céges járműdekor: használd ki maximálisan a reklám...
Algagátló fólia hajókra a fenntartható jövőért

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://bege.hu/