AUTÓFÓLIÁZÁS MAGAS MINŐSÉGBEN, GARANCIÁVAL!
karosszéria védő fóliázás

Védd meg autód fényezését!

Az általunk kínált és szakszerűen telepített autófólia kőfelverődés ellen és más külső fizikai hatások ellen védi hatékonyan autód eredeti fényezését. 

Teljesen természetes, hogy a jármű tulajdonosok igyekeznek megóvni kedvenc járgányuk fényezését, hiszen a hibák javítása drága, macerás és nem is mindig sikerül tökéletesen. Óvatos vezetéssel, körültekintő parkolással ugyan sokat tehetsz a sérülések elkerüléséért, de sajnos vannak olyan esetek, amiket nem lehet előre látni és elkerülni sem. Ezek ellen viszont hatékony védelmet nyújt a kővédő autófólia. 

Mik azok a fizikai hatások, amiktől a kővédő fóliázás megóvja az autót? 

autófólia kőfelverődés ellen

Ahogyan a nevében is benne van, elsősorban a kőfelverődés kivédésére fejlesztették ki ezt a típusú fóliát, de természetesen nem "csak" a kövek ellen számíthatsz rá. Az autó fényezésére számtalan veszély leselkedik a hétköznapi használat során, melyektől szinte lehetetlen megvédeni, hacsak nem egész álló nap a fedett garázsban parkol a jármű. 

Főleg szeles időben gyakoriak a leeső faágak okozta sérülések, de például egy nagyobb toboz is képes nyomot hagyni a fényezésen. Nem igazán lehet mit tenni a bogarak ellen sem, illetve a madárürülék okozta nyomok is nehezen tüntethetőek el utólag. Sajnos gyakoriak az óvatlan, ajtórányitásból adódó sérülések, előfordul kulccsal való karcolás - sajnos szándékosan is -, de gépi mosás esetén is számolni kell mikrokarcolásokkal

Ezek természetesen csak a leggyakoribb esetek, mindent, aminek következtében sérülhet a fényezés, nem lehet felsorolni. Azonban ezen események ellen hatékonyan védi az autódat a kővédő fóliázás, melyet a jármű típusától függetlenül, városban használt személygépkocsikhoz és nagy igénybevételnek kitett terepjárókhoz egyaránt ajánlunk. 

A karosszéria védő fóliázás megtérülő befektetés

Sokan azért nem telepíttetnek fóliát, mert úgy gondolják, hogy nem éri meg az ára. Tény, hogy egy magas minőségű fólia nem olcsó, ugyanakkor még ennek ellenére is megéri mellette dönteni. Már egy egyszerű kőfelverődés javításának ára is több ezres tétel, a nagyobb sérüléseké pedig nyilvánvalóan még többe kerül. Már pedig még a legóvatosabb vezetés és legkörültekintőbb parkolás mellett sem ritkák ezek a sérülések.

Könnyen ki lehet számolni, hogy egy tartós kővédő autófólia ára, ami több éven át óvja az autót, megtérül. Érdemes arra is gondolni, hogy ha a későbbiek során el szeretnéd adni a járművet, akkor a fóliát egyszerűen eltávolíthatod és alatta ott lesz a tökéletesen ép, eredeti fényezés, ami jócskán megnöveli az autó piaci értékét. 

kővédő fóliázás

Autófólia kőfelverődés ellen: a termék, aminél nem szabad alábecsülni a magas minőséget 

Ha érdeklődsz a kővédő fóliázás iránt, egyből szembesülni fogsz vele, hogy az árakat tekintve igen széles a szórás. Ez azonban egy olyan termék, aminél nem éri meg spórolni a minőséggel, ugyanis a fólia vastagsága és a szakszerű felhelyezés rengeteget számít. A vékonyabb fóliák alig-alig védenek valamit, de egy kellően vastag, de nem szakszerűen telepített típus sem lesz képes jól teljesíteni. 

Cégünk azonban kizárólag prémium minőségű, 198 mikron vastag, poliuretán kővédő fóliákat használ, amelyek garantáltan nem okoznak csalódást és a szakszerű felhelyezésnek köszönhetően hosszú éveken át védik majd hatékonyan az autódat. A fóliázás ára egyszeri kiadást jelent, így mindenképp megéri egy kicsit többet rászánni és megbízható minőséget választani. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet a karosszéria védő fóliázás iránt, ne habozz, fordulj hozzánk bizalommal akár még ma! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre és válaszolnak minden további felmerülő kérdésedre. 

Milyen sérülések ellen védi járművedet a kővédő fó...
Mindent az autófóliázásról

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://bege.hu/