AUTÓFÓLIÁZÁS MAGAS MINŐSÉGBEN, GARANCIÁVAL!
hajofoliazas-03

Az algagátló hajófóliázásról: miért éri meg?

Algagátló hajófóliázás megbízhatóan, gyorsan, megfizethető áron! Keress minket bizalommal, védd a hajódat az algásodástól modern, hatékony megoldással! 

Minden hajótulajdonos tudja, hogy mennyire nehéz megóvni a jármű víz alatti részét a külső behatásoktól. Sok problémát okoz az algák megtelepedése, ugyanis emiatt csökken a hajó teljesítménye, megnövekszik a fogyasztása, nem beszélve arról, hogy a hajótest élettartamát is csökkenti. Érdemes mindent megtenni annak érdekében, hogy elkerüljük. De hogyan alakíthatunk ki igazán hatékony védelmet? A legmodernebb módszer az algagátló hajófóliázás, amit az alábbiakban részletesen be is mutatunk. 

Az algagátló hajófóliázás nagyon sok előnnyel jár, amit mindenképp érdemes kihasználni. A legfontosabb, hogy az algásodás megakadályozásával nő a hajó teljesítménye, így a sebessége is, és csökken az üzemanyag fogyasztása. Ez természetesen anyagi előnyökkel is jár, így az algagátló hajófóliázás ára hosszú távon megtérül. A hajó fólia környezetbarát, semmilyen módon nem szennyezi a vizet, nem oldódik ki belőle káros anyag. Telepítése egyszerű és gyors, néhány óra alatt kivitelezhető. A hajófóliázás nem igényel ápolást, évente egyszer egy gyors tisztításra van szükség, Fontos, hogy a megfelelő minőségű hajó fólia hosszú élettartamú, akár 5 éven át is hatékony védelmet nyújt a hajótestnek, így meghosszabbítva az élettartamát. És végül, de nem utolsó sorban, a kedvező árról sem szabad megfeledkezni, ugyanis a hajófóliázás sokkal költséghatékonyabb, mint a hagyományos algagátló festés. 

Cégünk régóta foglalkozik hajófóliázással, és algagátló fóliával is készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére, akik számíthatnak ránk, akár tengeri, akár édesvízi hajóról van szó. Amennyiben a Te érdeklődésedet is felkeltettük, bővebb információért tekintsd meg videónkat:

Ha további kérdésed van vagy pontos árajánlatot szeretnél kérni, fordulj hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre a megadott elérhetőségeink bármelyikén! 

Kavicsfelverődés elleni fólia a karcmentes fényezé...
Hajófóliázás kívül és belül

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://bege.hu/