AUTÓFÓLIÁZÁS MAGAS MINŐSÉGBEN, GARANCIÁVAL!
hajofoliazas

Hajófóliázás festés helyett? Nem fogod megbánni!

Hajófóliázással kívül-belül megújíthatod a régi hajódat! A fóliázás a vízi járművekre is alkalmazható eljárás, amivel ki lehet váltani a költségesebb és időigényesebb fényezést, illetve festést. A hajóknak hagyományosan festéssel adnak új külsőt, de mára nem csak ez az egy módszer jelenti a megoldást.

A hajók színfóliázása a vízi jármű felújításának, tuningjának egyik egyszerű és annál hatásosabb eszköze. Első sorban látványos változást eredményező eljárás, de nem egyedül az új, dekoratív külső elérése a célja. A hajó friss színe, hibátlan felirata és makulátlan megjelenése önmagában még kevés, hiszen mit sem ér, ha nem marad tartós. A hajófóliázás egyúttal a hajótest ellenállóságát is segíti. Léteznek már speciális termékek is, mint amilyen az algagátló fólia hajókra, amiknek a használatával meg lehet akadályozni, hogy a hajótest víz alatti részén megtelepedjenek az algák.

A fóliának még egyéb kihívásoknak is meg kell felelnie. Az algákon kívül a hajó színét, borítását tönkre tudják tenni az olyan környezeti hatások is, mint a szél, az UV sugárzás, na és a víz maga is. Ha kimagasló minőségű fóliába csomagoltatod a hajódat, büszkén hajózhatsz ki vele, mert nemcsak csillogóan új, hanem időtálló is lesz.

hajófóliázás azoknak a hajótulajdonosoknak is vonzó lehetőség, akik a megszokott, fehér hajók közül szeretnének kitűnni színesebb, akár egyedi grafikával díszített hajójukkal. Katamarán, jacht vagy csónak, bármilyen típusú és méretű hajót rövid időn belül újjá tudunk varázsolni. A hajófóliázáshoz nem kell speciális helyre szállítani hajót, nincs szükség száradási időre sem. Válassz színt, tervezz grafikát, rendelj fóliázást és hamarosan egy újjászületett hajóval indulhatsz ki a vízre! A festést felejtsd el, ismerd meg a hajófóliázást!

hajófóliázás előnyei vitathatatlanok, ha maga a kivitelezés is színvonalasan történik meg. Keress minket és rendelj fóliázást hajóra, csónakra kiváló ár-érték arányban! A pontos árakról és lehetőségekről a honlapunkon közzétett elérhetőségeken tudsz tájékozódni!

Kőfelverődés elleni fólia az autóra!
Autófóliázás matt autófóliával: látványos és moder...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://bege.hu/